Неделя, 8 Септември 2024, 02:42

Талантливият младок Леон Матев се разделя с Ботев (Ихтиман), търси нови предизвикателства

15 Юни, 10:37
(1) (0)
Ихтиман - Спорт
Прочетена: 249 0


Младият и перспективен футболист Леон Матев обяви своето напускане на Ботев (Ихтиман) и ще търси нови възможности за развитие през следващия сезон, съобщи football24.bg.

Леон e роден през 2006 година и e висок 185 сантиметра, играеше предимно за дублиращия тим на Ботев (Ихтиман), но редовно участваше в тренировките на първия отбор под ръководството на Валери Свиленов. В три мача за дубъла, Леон успя да отбележи два гола и да направи две асистенции, демонстрирайки своя потенциал и умения на терена.

Матев може да играе на няколко позиции по терена, като нападател, зад нападателя и по крилото. Преди престоя си в Ботев (Ихтиман), той е бил част от Рилски спортист (Самоков) в Югозападната Трета лига, продукт е на школата на Левски Раковски.

Амбициите на Леон са насочени към достигане на професионално ниво във футбола, и въпреки че напуска Ботев (Ихтиман), интерес към него не липсва. Очаква се да започне тестове с друг отбор от Югозападната Трета лига, където вероятно ще получи шанс да се докаже в третия ешалон.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (65)
70% Complete
Не (228)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (20)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (65)
70% Complete
Всички са маскари. (105)
70% Complete