Сряда, 23 Октомври 2024, 03:33

Тържествено дипломиране на Випуск 2024 в СУ "Васил Левски" гр. Елин Пелин

15 Юни, 13:23
(3) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 2462 0


На 14 юни 2024 г. се състоя тържественото дипломиране на Випуск 2024 в Средно училище "Васил Левски" в град Елин Пелин. С гордост и радост директорът на училището сподели в социалните мрежи новината за успехите на завършващите ученици, които постигнаха среден успех от "Много добър" (5.06).

Директорът Мариета Христова изказа специални благодарности на целия екип от учители, които допринесоха за отличните резултати на випуска. Особено признание получиха класните ръководители:
г-жа Венера Младенова - класен ръководител на XII а, г-жа Таня Цанева - класен ръководител на XII б, г-жа Маргарита Божкова - класен ръководител на XII в. Бяха споменати и ръководителите на паралелка "Компютърен график" за техния труд и принос: г-жа Теодора Савова, г-жа Людмила Славкова, г-жа Илияна Веселинова, г-ца Валентина Петкова.

В своето обръщение директорът на училището отправи вдъхновяващи думи към завършващите ученици, изразявайки благодарност за незабравимите емоции и спомени, които са оставили след себе си. Тя призова момчетата и момичетата да бъдат смели и да преследват мечтите си, без да позволяват на никого да ги обезкуражава. "Ако имате мечта, преследвайте я! Бъдете смели и попътен вятър!" – завърши своето послание директорът.

Випуск 2024 получи топли пожелания за бъдещи успехи и постижения от кмета на общината Ивайло Симеонов и председателя на Общинския съвет Богомил Бранков. С увереност и амбиция, завършващите ученици от СУ "Васил Левски" тръгват по своя нов път, готови да преодоляват предизвикателствата и да реализират своите мечти.

Тържественото дипломиране е символ на успешното завършване на един важен етап от живота на младите хора и началото на нови възможности и постижения. СУ "Васил Левски" може да се гордее със своите възпитаници и техните постижения.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (88)
70% Complete
Не (304)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (102)
70% Complete
Всички са маскари. (161)
70% Complete