Четвъртък, 25 Април 2024, 15:11

Тържествено изпращане на Випуск 2022г. на СУ "Хр.Ясенов"

12 Май 2022, 14:03
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 663 0


Дългоочакван и много вълнуващ е онзи миг, когато всички погледи в училище са отправени към тези, които завършват своето средно образование. Една запомняща се емоция, едно преживяване със спомени за цял живот.
Красиви и някак вече пораснали, своето тържествено изпращане имаха днес момичетата и момчетата от Випуст 2022г. на СУ "Хр.Ясенов". Това бе един много празничен ден за всички ученици и учители, които две години бяха принудени да оставят назад тези прекрсни моменти от училищния живот и днес имаха нужда да се почувстват наистина празнично. В началото на тържеството бе предадено знамето на училището на бъдещите знаменосци от единадесетите класове : Галимира Стоянова, Виктор Дончев и Каролина Радева. С вълнение и палитра от емоции в душите си, този ден до зрелостниците бяха и класните им ръководители: на 12.а клас г-жа Ива Филипова, на 12.б клас г-жа Мая Стаменова и на 12.в клас г-жа Наталия Дочева. С празнични думи и пожелания за успех към завършващите се обърнаха: Мила Манчева- директор на СУ "Хр.Ясенов" и Станка Димитрова- зам.кмет на община Етрополе.
Последваха подготвени изненади и подърци от единадесетите класове към всички дванадесетокласници. На свои ред абитуриентите поднесоха своята благодарност към техните учители и класни ръководители за всичко на което са ги научили, за грижите, многото години заедно в училище и всичко преживяно. В края на този хубав слънчев празник последва прощаване със знамето на училището и разбира се една страхотна китка от музикални изпълнения на Духова музика Етрополе.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (184)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete