Събота, 18 Май 2024, 10:31

Тържествено откриване на новата учебна 2016/2017г. в ОУ „Христо Ботев” гр.Етрополе

15 Септември 2016, 15:08
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2089 2


Празнично бе открита новата 2016/2017 учебна година в Основно училище „Христо Ботев” гр. Етрополе. Събитието уважиха Председателят на ОбС Марин Маринов, зам. кметът Стефан Борисов, зам. кметът Росица Христова, секретарят на Община Етрополе Мариана Драганска, общинският съветник и председател на комисията по образование Мария Драганска и служители на Общинска администрация.
 В присъствието на много гости, родители и ученици започна церемонията по откриването на празника с водосвет за здраве, посрещане на знамето на учебното заведение и химна на България. Приветствие към учениците и учителите отправи директорът Иван Иванов, който пожела незабравими дни, успешно обучение, вяра в учителите и поля с менче с вода за късмет и благополучие на всички ученици.
От името на ръководството на Община Етрополе поздравителен адрес, книжки със стихотворния за всички първокласници и  пожелания поднесе зам. кметът г-жа Росица Христова. „Уважаеми учители, пожелавам Ви неуморно да създавате и да пазите богатството на родното училище – неговите възпитаници. Нека тяхната любов, успешното им професионално и житейско поприще бъдат най-ценния дар за труда Ви. Бъдете уверени, че винаги ще имате нашата подкрепа! Уважаеми ученици, на Вас пожелавам да сте здрави, да учите старателно, защото образованието е това, което за напред в живота ще гарантира пълноценна професионална и житейска реализация!” пожела г-жа Росица Христова.
  В празничната програма бяха включени изпълнения и рецитал на ученици от различни класове. Посрещнати от училищния звънец, с питка и мед, учениците влязоха по стаите заедно с класните си ръководители.    
Община Етрополе

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Септември, 20:41

    Какви са тия драгански -----селянияяяяяя

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 21 Септември, 10:42

    :roll: :roll:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete