Четвъртък, 28 Март 2024, 22:42

Татяна Дончева, "Изправи се БГ! Ние идваме!": "Аз мога да поема риска да не бъда депутат, но не искам на съвестта ми да тежат животи, които биха могли да бъдат спасени!"

23 Октомври 2021, 17:42
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 876 3


В следващите редове може да прочетете какво каза Татяна Дончева за Балканец по време на посещението си в Ботевград.

"За мен, темата за ваксините, задължителното и доброволно ваксиниране и въвеждане на мерки, които да стимулират хората към ваксиниране, е тема, на която политиците отказват да говорят. Причините - обществото е разделено и сме преди избори. Но смятам, че такава позиция е недостойна. Политиците за това са политици - за да може в критични моменти те поемат инициативата и те да водят. Споделям личното си мнение, което ще защитавам до край, с пълното разбиране, че има много хора, които няма да го споделят и ще се ожесточат. Правото на живот е върховно право. Всички други права, свободи и предразсъдъци трябва да отстъпят място. Аз смятам, че мога да поема риска да не бъда депутат, но не искам на съвестта ми да тежат животи, които биха могли да бъда спасени.

Смятам, че политиците, в това смутно време, трябва да направят необходимото, с личен пример, с убеждаване, с настойчивост, да стимулират хората да се ваксинират колкото се може повече, защото това е в най-висока степен гаранция за живота им, за това, че дори да се разболеят, ще прекарат болестта много по-леко.
В това отношение Европа е пред нас. Ясно е, че има полза от тази държавна политика, която не те задължава да се ваксинираш, но ако искаш да посещаваш обществени заведения, кина, театри, концерти, ресторанти, дискотеки, трябва да имаш сертификат.

Относно предизборната кампания в София област на "Изправи се БГ! Ние идваме!", мога смело да заявя, че още при предишните два парламентарни избора, ние направихме една стегната структура на Коалицията и очакваме добри резултати. Вярвам, че ще вземем и този път мандат, за който ДПС ни е пряк конкурент и мисля, че това е престижно."

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: "Изправи се БГ! Ние идваме!"

Коментари (3)

  • Отговори (4) (2)
    1. добавен от: Анонимен 23 Октомври, 20:39

    Кой я брой за чавек?

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (3) (0)
    3. добавен от: Анонимен 24 Октомври, 21:44

    Ти си уникално безочливо същество!И никой нищо не очаква от такъв мутант като теб.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete