Сряда, 1 Май 2024, 10:52

Технологиите - за учене или за развлечение?

17 Януари, 20:13
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 239 0


От MindHub дават отговор на изключително актуалния въпрос в наши дни - за какво да използват българските ученици технологиите - за развлечение или за учене?

Неотдавна, създателят на теста PISA направи анализ на резултатите на децата в България и откри един интересен факт. Според него, една от причините за ниските резултати е, че българчетата използват технологиите предимно за забавления.
Но знаете ли какво? Вместо да се тревожат обаче, от MindHub вярват, че могат да обърнат тази ситуация наопаки! Уникалното място, което е отговор на този проблем е Mindhub Костинброд!
Mindhub е място, където децата могат да се забавляват и да използват технологиите по полезен начин. Тук те ще открият множество вълнуващи и иновативни обучителни програми, които ще ги вдъхновят и ще развият техните умения в забавен и интерактивен начин.
В Mindhub Костинброд, децата ще имат възможност да се запознаят с нови технологии като програмиране, виртуална реалност и много други. Те ще се научат как да използват тези инструменти за създаване, развиване на креативността и решаване на предизвикателства.
Mindhub Костинброд е истинското решение за децата, където те ще открият нови възможности и ще се подготвят за бъдещето с усмивка на лицето.
Ако искате да научите повече за Mindhub Костинброд и как те могат да помогнат на децата да използват технологиите по-полезно, посетете техния уебсайт и следете профилът им в социалните мрежи. Заслужава си!



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (195)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete