Четвъртък, 16 Май 2024, 19:20

Теменужка Радовска от Костинброд е избрана за „Спортист на годината – 2021“ на 153 Спортно училище „Неофит Рилски“ (ВИДЕО)

7 Февруари 2022, 17:52
(7) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 2741 4


В началото на тази година, Теменужка Радовска е избрана в топ 10 за „Спортист на годината – 2021“ на 153-то спортно училище „Неофит Рилски“ – гр.София, където учи в момента. Теменужка Радовска живее в град Костинброд, тя е на 14 години. Макар, че се занимава с тенис едва от 4 години, чудесните й резултати на корта се дължат на таланта, постоянството и труда й. Качествата й на тенисист се разгръщат под ръководството на Радослав Владимиров, а страстта и обичта към спорта Теменужка дължи на първия си треньор - Катина Симеонова. Тя е много амбициозен и дисциплиниран състезател, който тепърва ще печели сърцата на публиката.

Теменужка Радовска е състезателка на тенис клуб „Локомотив 1929“ – София, като клубът разполага с чудесна материално техническа база, както и оказва пълно съдействие на състезателите за тяхното професионално развитие.
Младата надежда впечатлява със своето желание, хъс за победа и спортни качества. На корта излиза винаги само с една идея – да даде най-доброто от себе си. Взима участие в редица национални и международни турнири. Тя има много призови и престижни класирания на турнирите в които участва. От 2020 г. тя усъвършенства своите умения, като провежда своята подготовка в тенис академията на големия сръбски тенисист Янко Типсаревич в Белград. В момента води усилена подготовка за новия сезон, като и предстои двуседмичен лагер отново в академия “Tipsarevich Tennis Academy Белгард, Сърбия.
Новия сезон започва началото на март с участие на Държавното лично първенство по тенис на закрито за юноши и девойки до 16 год. в гр. Пловдив. През април ще вземе участие в престижния международен турнир в град Истанбул, Република Турция, след него и предстои участие в два силни турнира от категория ITF.
Редакцията на "Балканец" ще следи изявите на младата тенис надежда и нейните треньори и стиска палци за още по-големи успехи.


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (1) (1)
    1. добавен от: Анонимен 7 Февруари, 18:44

    Браво Нуше!!!!

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: Ванката 7 Февруари, 18:59

    Само Нушето! Само Локо !

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Железните бригади 7 Февруари, 20:09

    Браво! Само Локо!

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Петър Иванов 9 Февруари, 13:06

    Браво на Теменушка, на нейните учители и треньори ! УСПЕХИ !

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (245)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete