Понеделник, 6 Май 2024, 12:00

Тити отвърна на Балкан и Ацо Тодоров: Само интриги и декларации

25 Май 2014, 09:04
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1664 3


Константин Папазов отвърна на нападките на Балкан Ботевград и Александър Тодоров. От Ботевград обвиниха “Левски” в задкулисни игри с федерацията и намеса в съдийските наряди, особено за последния пети полуфинал.

Ацо Тодоров дойде в тази държава само да създава интриги и да пише декларации. Може да проверите кога е пуснато писмото – на 5-и, а на следващия ден федерацията прави запитване до всички федерации. Вчера пак ли бяхме виновни ние – че Андреевич е с 4 фаула, а Пупович – с 3. Аз вчера имах ангажимент, иначе щях да отида да гледам мача, за да могат пак да ме обвинят. Това е безпардонно поведение на един човек, който трябва да си оправдае 6000 евро заплата. И хора, които обичат баскетбола, са тотално подведени. Отразяване на абсолютни неистини – декларации, работи. Не се сърдя на българските съдии. Te са под натиск, те нямат този опит, за да работят в такава атмосфера. И аз да съм, сигурно ще се стресна”, коментира Константин Папазов след днешната загуба от Лукойл Академик с 90:98 в първи финал в Самоков.

Ние ще спечелим тази титла, или поне се надяваме да спечелим. Идва нов мач, после те имат гостуване в София. Бяхме готови за всичко, но не и за ромската изненада от Дупница. Това е изключително ревностна подкрепа, сигурно някои от тях за първи път влизат в залата. Ако това не е обида, не знам. Може би вървят в пакет – утре ще гласуват за някоя партия. Това ни изненада, смятам, че ще сме готови за това нещо другия мач”, завърши Папазов.

Източник: Агенция Блиц

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 25 Май, 09:18

    Titi nishto ne mojej da spe4elish otdavna sa platili Lukoil za titlata si.Tozi shampionat e parodiq i pornografiq ot 12 godini....

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: ботевградчанин 27 Май, 08:48

    Тити е прав за циганите.И вчера пак бяха с фланелки на Лукоил.Кой правчански тъпанар го е измислил.Просто можеше Сашо да излезе и да покани интелигентно ботевградчани да подкрепят Лукойл.Да организира автобуси, да даде по две кебапчета и пълнехме залата,а сега го подиграват с тия мангали.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 28 Май, 12:26

    :lol:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete