Петък, 29 Март 2024, 15:57

Тони Дечев: Първата задача бе да покажем мъжество и характер. Благодаря на момчетата, че го направиха

27 Октомври 2022, 07:47
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 671 2


Старши-треньорът на Балкан Тони Дечев даде своето мнение след успеха над кипърския Керавнос. Той обясни какво е състоянието на двата гарда Раян Хароу и Константин Тошков, които не играха.

„В по-голямата част от мача момчетата играха прекалено добре. Ако трябва да бъда честен, и аз не очаквах така, но първата задача, която поставих в съблекалнята, беше да покажем характер и мъжество, както и екстра усилия от някого, за да можем да компенсираме тези липси. Благодаря на момчетата, че го направиха и се получи, макар че ние бяхме спечелили мача още в редовното време. Направихме всичко възможно да го изгубим и след това отново да спечелим, при това с нелоша разлика.”

“Засега Хароу още не е минал преглед при проф. Русинов. Имаме само магнитен резонанс, който дава проблеми в раменната става. На първо време минимум 20-25 дни ще е с шина. След това ще видим компетентното мнение на професора.“

“При Косьо онзи ден се случи това, което се случва всеки път с него – получи схващане в кръста. Той ги има проблемите още от лятото, затова не участва и в националния отбор. Момчето прави всичко възможно да се грижи добре за здравето си и да се лекува. При първа възможност, когато се почувства по-добре, отново ще се включи. Днес много ни липсваше. Нико игра 44 минути.”

“Те ще ни липсват и срещу Левски, особено след този тежък мач, който момчетата изиграха и краткото време, което има до следващия. Ще се опитам някой друг от отбора да помогне, а има кой, защото днес двама-трима човека въобще не успяха да влязат в мача. Надявам се срещу Левски да компенсират.”

„Решението ще го вземем общо. Засега това, което мога да кажа като първо впечатление след тези три мача е, че смятам, че наистина той дава някаква разлика в тези мачове, в които участва, особено в защита и в борба.”

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (8) (3)
    1. добавен от: Иван Петров 27 Октомври, 07:56

    Истински великани подчинили Керавнус и една невероятна публика. Баскетбола е институция в Ботевград и спорта на бъдещето.

    • (3) (7)
      1. добавен от: Анонимен 27 Октомври, 09:26

      И почваш да акаш, бате

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete