Четвъртък, 9 Май 2024, 11:14

Тръгва нов проект за борба с трафика на хората

13 Август 2012, 09:13
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 941 0


Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, който е председател на Националната комисия за борба с трафика на хора, ще участва в представянето на нов проект - "Подобряване на националната политика за борба с трафика на хора чрез трансфер на знания, опит и добри практики”.
Той се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет” и в партньорство с Бюрото на Холандския докладчик по трафика на хора.
Очакваните резултати от реализирането му са подобряване на координацията и сътрудничеството между националните институции на България и Холандия, ангажирани в противодействието на трафика на хора, както и постигане на по-висока ефективност на работа на Националната и на местните комисии за борба с трафика на хора и участващите неправителствени организации.
Пресконференцията ще се състои от 14 часа в Гранитната зала на Министерския съвет на 13-ти август. В срещата с медиите ще участва и Корин Детмайер-Вермьолен, национален докладчик по трафика на хора в Холандия.

 



Източник: inews.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (227)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (66)
70% Complete