Петък, 26 Април 2024, 06:58

Трансферен удар за "Балкан 1929" - привлече Николай Цветков - Демона и Божидар Митрев

21 Юли 2021, 13:22
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2968 2


Ръководството на футболния "Балкан 1929" обяви двоен трансферен удар преди броени минути. Старши треньорът и президент на отбора Иван Редовски потвърди, че към клуба ще се присъедини бившият вратар на "Левски" Божидар Митрев и опитният полузащитник Николай Цветков - Демона. Двамата за последно играха заедно в столичния "Локомотив" (София), където спечелиха промоция за efbet Лига и спомогнаха на тима да се завърне в най-високото ниво на футбола. Николай Цветков - Демона е юноша на "Балкан". Именно със зелената фланелка той прави първите си стъпки, след което пробива в професионалния футбол. Преминава в школата на "Литекс" където израства, а в последствие играе за редица отбори, сред които „Дунав“ (Русе), „Спартак“ (Плевен) „Спортист“ (Своге), „Локомотив“ (Мездра), „Видима“ (Раковски), „Бдин“ (Видин), "ЦСКА-София" „Етър“ (Велико Търново), „Септември“ (София), „Локомотив“ (София), „ЦСКА 1948“, „Монтана“, за последно "Локомотив" (София). 33-годишният футболист има близо 300 мача в професионалния футбол на България и над 100 отбелязани гола. 

Божидар Митрев е юноша на 26-кратния шампион на България - "Левски" (София), с който записва 70 мача и дори играе в "Шампионска лига". Има 9 официални срещи за националния отбор на България. Божидар Митрев изкара два  периода в друг столичен тим - "Локомотив" (София), където за последно играеше. 34-годишният вратар има и мачове зад граница, където пази за отборите на "Шериф" (Тираспол) и Волунтари. В момента обаче той все още лекува травма в рамото и не може да бъде на разположение веднага. С опита си обаче ще бъде важна фигура за състава на "Балкан 1929", като към момента помага в тренировъчния процес. Николай Цветков - Демона пък ще бъде включен в състава още тази седмица и ще вземе участие във втората проверка на тима. 

В петък (23 юли) балканци ще изиграят втората си контрола преди началото на Югозападна Трета лига с домакинство на "Витоша" (Бистрица). Двубоят е от 10:30 ч. на стадион "Христо Ботев" в Ботевград. 




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929 , футбол , Югозападна Трета лига , трансфери , сезон 2021/22

Коментари (2)

  • Отговори (4) (0)
    1. добавен от: Анонимен 21 Юли, 17:30

    Браво! Успех и на двамата с екипа на Балкан.

  • Отговори (3) (0)
    2. добавен от: Анонимен 22 Юли, 00:19

    Супер . Надгражда ме . Само Балкан .

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete