Четвъртък, 2 Май 2024, 04:06

Трайко Младенов - кметът на община Костинброд е сред новоизбраните членове на ръководните органи на Сдружението на Югозападните общини

19 Април, 09:35
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1071 0


На проведеното в Благоевград Общо събрание на Сдружение на Югозападните общини, бяха приети отчета за дейността на организацията за миналата година, финансовия отчет, както и отчета на Контрольора. Делегатите оцениха високо дейността на Сдружението и приеха амбициозна работна програма и бюджет за 2024 година.

Освен това, за мандат от четири години бяха избрани нови членове на
Управителен съвет, Контрольор и Заместник контрольор. Членове на новия Управителен съвет са: г-н Трайко Младенов - кмет на община Костинброд, г-н Методи Байкушев - кмет на община Благоевград, г-н Атанас Стоянов - кмет на община Сандански, г-н Стойчо Баненски - кмет на община Банско, г-н Емил Илиев - кмет на община Струмяни, г-н Васко Стоилков - кмет на община Сливница и инж. Ангел Жиланов – кмет на община Горна Малина. За Председател на Управителния съвет беше избран г-н Атанас Стоянов - кмет на община Сандански.

На общото събрание на СЮЗО присъства и д-р Атанас Тенев - председател на Общински съвет - Костинброд. Ползотворна и успешна работа на новоизбраните членове на ръководните органи на СЮЗО!


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete