Понеделник, 24 Юни 2024, 12:02

Трайко Младенов положи клетва като кмет на oбщина Костинброд за трети мандат

14 Ноември 2023, 15:36
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 295 0


Заедно с него да служат на жителите на Общината се заклеха 17-те общински съветници и г-н Борислав Борисов – кмет на с.Петърч, г-н Евгений Кирилов - кмет на с.Драговищица, г-н Симеон Спасов- кмет на с.Голяновци, г-жа Искра Димитрова – кмет на село Градец, село Царичина и махала Беледие хан, г-жа Гергана Величкова – кмет на село Опицвет, г-жа Искра Лазарова – кмет на село Чибаовци и г-н Цветан Борисов – кмет на село Безден.

На 8 ноември, Архангеловден в 13.00 ч. в Ритуална зала-гр. Костинброд, намираща се в НЧ „Иван Вазов-1947“ се проведе и първата сесия на местния парламент за мандат 2023-2027. Тя бе открита от г-н Юлиян Леков –областен управител на Софийска област.

Г-н Трайко Младенов се закле да служи вярно на гражданите на община Костинброд и подписа клетвен лист, след което получи огърлицата на община Костинброд, удостояваща силата на местната власт.

Г-н Леков връчи на г-н Младенов символичен ключ в знак на бъдещото добро и ползотворно партньорство между Областната управа и Община Костинброд. "С този ключ, Ви гарантираме, че винаги, когато работите в интерес на костинбродчани, ще можете да "отключите" за подкрепа и сътрудничество администрацията на Областната управа", каза още г-н Юлиян Леков.

За председател на Общинския съвет бе избран д-р Атанас Тенев. Той получи доверието на 12 от 17-те общински съветници, след тайно гласуване.

След края на тържествената сесия се състоя церемония по въвеждането на новия кмет в кабинета на кмета в сградата на общинска администрация-Костинброд.

В сградата на администрацията Отец Николай отслужи водосвет за успех в работата на новия кмет и общинската администрация-Костинброд.

Инж. Теодора Гогова – ВрИД кмет на община Костинброд благодари на всички служители на администрацията за работата през последния месец. Инж. Гогова пожела успешен трети мандат на г-н Младенов и ползотворна работа.

Източник: Община Костинброд

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (6)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (6)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (25)
70% Complete
Не (71)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (7)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (22)
70% Complete
Всички са маскари. (37)
70% Complete