Вторник, 7 Май 2024, 07:16

Треньорът на Балкан жертва на измама

26 Април 2014, 22:21
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1094 1


Жертва на интернет измама стана треньорът на Балкан Александър Тодоров. В навечерието на полуфинала срещу "Левски" от Балканската лига в Прищина снощи ("Левски" спечели с 94:85 след продължение - б.а.) той имаше тежки ядове върху главата си. Тодоров разбра, че някой се представя за него и преговаря с мениджъри от Европа и САЩ, използвайки фалшив мейл, информира вестник "ПРЕСА". Електронната поща с адрес Coach.aleksandar@hotmail.com изпратила десетки запитвания за чуждестранни баскетболисти към всички водещи агенти както на Стария континент, така и отвъд Океана. Анонимникът, който явно е решил, че може да припечели на гърба на Тодоров, поръчвал състезатели, избирал ги, а когато се стигнело до финализиране на договорите и до подписването им, молел мениджърите да му изпратят в аванс конкретна сума, която уж щяла да покрие разходите за самолетни билети и за изваждане на работна виза за България на легионера.

„Разбрах случайно от мой познат агент в Германия. Веднага реагирах. Сезирах всичките си контакти в баскетбола, изпратих официални писма до Българската федерация по баскетбол и до юридическия отдел на Международната централа в Мюнхен“, сподели 41-годишният македонец, който призна, че от години неговият мейл е именно в hotmail.com, но със съвсем различен адрес.

В неделя Александър Тодоров и колегата му Марин Докузовски, с когото преди години работи в екип в Македония ще си припомнят детските години, когато им се е налагало да играят баскетбол по обяд. В 15,00 часа Балкан и Сигал Прищина излизат в мач за трето място на Балканската лига.

Източник: в. "Преса"

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: анонимен 26 Април, 22:42

    Затова ли проведе последната четвърт толкова неадекватно?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete