Неделя, 5 Май 2024, 12:05

Tрима са избрани за шефове на отдели в Община Ботевград

26 Април 2016, 12:24
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3388 70


Атанас Танчев, Стоил Атанасов и Николета Иванова са тримата, спечелили конкурсите на Община Ботевград за началник отдели. Те не са официално назначени. Предстои да  минат  сроковете на предизвестие за напускане от предходното работно място и на тримата спечелили конкурсите.
Атанас Танчев се класира на първо място за началник на отдел „Икономически дейности и общинска собственост”. До момента той работи в дирекция „Социално подпомагане” Ботевград от 2010 г насам. Преди години е работил в общинската администрация на длъжност, идентична с тази, за която кандидатства. След като е напуснал общинската администрация Танчев работи дълги години в дирекция „Бюро по труда”Ботевград.
Конкурсът за началник на отдел „Инфраструктура и капиталово строителство” спечели Стоил Атанасов. Работил е дълги години в Строителни войски, като технически ръководител.
За началник отдел „Хуманитарни и социални дейности” на първо място е класирана Николета Иванова, която до момента работи като главен експерт „Образование” в Община Ботевград.  Иванова бе и главен редактор на „Ботевградски вестник”.
Предстои Община Ботевград да обяви и имената на спечелилите в конкурсите за началници на отделите „Териториално и селищно устройство” и „Управление на програми и проекти”. Това ще стане, след като изтекат сроковете, в които участниците могат да оспорват резултатите. Конкурсът за директор на Дирекция „Обществен ред и сигурност” ще бъде проведен отново, тъй като бе прекратен,  поради възражение на един от участниците.
 
Очаква се да бъде обявено името и на новия директор на ОДЗ”Звънче” в Ботевград. Двама са кандидатите, явили се в конкурса. Това са Ивелина Диковска, досегашен директор на ЦДГ”Саранск” в Ботевград и Станислава Петровска – учител в ОУ”Отец Паисий” с.Врачеш. И двамата кандидати са преминали успешно всички етапи на конкурса. Предстои до дни комисия  да обяви решение за победителя.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (70)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 26 Април, 13:12

    На новата управа й трябват амбициозни, работливи и с идеи хора. Също така, хора, които да са съпричастни към новата власт. Определено, Николета Иванова не е подходящ избор.

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 26 Април, 13:15

    И аз смятам,че Николета не е правилния човек.Тя толкова сигнали и жалби е прекривала,и накрая шеф.Е това вече е циркаджийска работа

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 26 Април, 13:21

    толко е маТриала :uups:

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 26 Април, 14:05

    Атанас Танчев - бивш служител от много обществени длъжности /Общината,Бюрото по труда,Социални грижи/ за несправяне с работата. Стоил Атанасов бивш военен и запомнен с фалита на ф-ма "Строител", Николета Иванова бивша безработна и след протекцията на небезисвестния в миналото Валентин Ценев назначена за у-л на общинския вестник след това се облагодетелства от Георгиев с длъжност експерт по образованието и разбира се с предимство се докопа до общинско жилище. Гавалюгов да я задържи и като доучи за адвокатка да я преназначи в отдела си за юристи тя е свикнала да се мести насам натам. Това е материала искате не искате.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 26 Април, 14:05

    Николета Иванова беше и главен трол на тулата ама явно и с новата власт има познати

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 26 Април, 14:16

    Явно,там не е мястото на тази.Просто пак някой на някой,писна ми вече от тези нагаждачески работи

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 26 Април, 14:27

    Доколкото съм имала взаимоотношения с Атанас Танчев, ми е правил впечатление на възпитан, културен, отзивчив, интелигентен човек. Радвам се за него. Другите не ги познавам. А Румяна Запорожанова все пак няма ли да стане главен експерт в отдела? Нали и тази позиция беше обявена за конкурс?

  • Отговори (0) (1)
    8. добавен от: Анонимен 26 Април, 14:34

    Абе какви глупости пишете.Николета е много стойностен млад човек.Интелигентна,възпитана и такива хора трябват на общината.Към №4- какво значи безработна-ами тя е млада и тогава е завършила висшето си образование и нали трябва да почне от някъде.Трябва да се радваме,че толкова млади и кадърни хора има в общината.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 26 Април, 14:36

    ЗЛОБАРИ!!!!!!!!!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Камелия Ценева 26 Април, 14:40

    Честито,Николета!Радвам се,че един млад,интелигентен и можещ човек е избран на тази длъжност.Пожелавам ти успех и не обръщай внимание на анонимните злобари и завистници.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (214)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete