Понеделник, 29 Април 2024, 01:22

Трима щатни полицаи отпуска ОДМВР на РУП-Ботевград

14 Май 2016, 16:06
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3306 12


В деня на своето назначаване новият началник на РУ”Полиция” Ботевград, гл.инспектор Васил Гергов, е посетил кмета на общината Иван Гавалюгов, придружен от новия директор на ОДМВР, ст.комисар Георги Григоров. Това съобщи за balkanec.bg кметът Иван Гавалюгов. След срещата с тях той заяви, че „трябва да бъдем обнадеждени, че ситуацията със сигурността ще се подобрят”.

Гавалюгов добави още, че за съжаление нещата с окомплектоване на състава на Районното управление не изглеждат толкова оптимистични. „Беше ми заявено, че за Ботевград на този етап се отпускат само 3 броя служители от общо 14 за цяла Софийска област”. За длъжностите ще бъдат обявени конкурси. Най-рано след една година лицата, спечелили конкурса , след като са преминали обучение, ще преминат на разположение на местното РПУ, каза още кметът Гвалюгов. „По-скоро разчитам да се върнат ботевградчани, които работят в различните столични дирекции на МВР”. По този повод кметът посочи, че е имало разговори в тази посока, да се завърнат 5-6 служители на МВР от Ботевград. ‘Това обаче няма да реши въпроса с липсващите близо 30 броя полицаи. За момента няма яснота по този въпрос”, коментира Гавалюгов. 

Източник: balkanec.bg

Коментари (12)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Май, 17:28

    Вместо да връщате полицаи от София, изселете мангалите там. Елементарно Уотсън!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: .... 14 Май, 17:47

    За какво са ви тези полицаи,никаква работа не вършат,гледал съм ги как стоят отстрани докато се млатят децата пред дискотеката...

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 14 Май, 18:08

    Зашто циганите а не свинете на много чесни и почтени се имате .затовали чистят само цигани по центъра ? По Вас

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 14 Май, 18:18

    Имаме новина. Вече може свободно да се коментира в сайта www.botevgrad.com, без регистрация. :)

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 14 Май, 18:20

    Предлагам редовните коментатори пак да се преместим там, защото тук има невинаги коректна цензура и няма оценка за подкрепа или не. :?:

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 14 Май, 18:26

    А какво става с идеята за общинска полиция? Как стоят нещата там? Ами Ръководството на МВР вече трябва да е наясно, че Ботевград е един от най-нуждаещите се в Софийски окръг от засилено полицейско присъствие на млади, обучени, мотивирани кадри! Не е ли по-добре да са от другаде, за да няма приятелски връзки и компромиси?!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 14 Май, 18:28

    Гледайте по телевизиите,как днес над 500 кавказци от Чечня и Дагестан се млатят с таджики за най голямото гробище в Европа,край Москва и как ги усмири за нула време руската полиция!Нещо като нашите цигани се бият,но там няма шест-пет при намеса на полицията!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 14 Май, 18:38

    Защо се заблуждаваш,4?5. Те са пуснали там коментарите по такъв начин,че в момента в който ги "заключат" отново,коментарите на тези,които имат регистрация,ще излезнат автоматично с никовете им.И така ще "хванат" доста двуличници които пишат един път така,друг път иначе.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Ди номер 3 14 Май, 19:36

    Мангусто, долна, неграмотна, миризлива, буквата щ не се пише с две отделни букви. И ако ми изтъркате коментара ще ви осъдя, защото няма нито една нецензурна дума която да не присъства в много вестници.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 14 Май, 20:16

    От Етрополе ще ви върмем б.к..:.те!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete