Вторник, 30 Април 2024, 01:52

Тройка акробатки от "Балкан" на Международния турнир във Варна

4 Май 2015, 20:18
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2020 2


От 7-ми до 9 -ти май 2015 ще се състои Международния турнир за юноши и девойки по акробатика във Варна във възрастовите групи 11-16 г, 12-18 г и 13-19 години, заедно със Световната купа.

От клуб „Балкан” ще участва нашата тройка Гая Диланова, Василена Рабохчийска и Цветелина Данчева с треньор Добринка Николова.

Световната купа и Международният турнир във Варна ще определят и състава на Националния отбор за Европейското първенство по акробатика от 23.09. до 04.10. 2015 в град Риза, Германия.

В последните години най-много състезатели в Националния отбор имат ботевградския клуб “Балкан” Ботевград, заедно с  клубовете: “Орел” Айтос, “Акро – Арт” Габрово, , ЦСКА София, “Акро – Тамп” София, СКАБ Бургас, “Юнак” Хасково, “Локомотив” Русе и “Акро Нова” Горна Оряховица.

За определяне състава на  националния отбор бе проведено контролно състезание на 18 април от Българската федерация по акробатика в София. В контролното, с неограничен брой видове в различните възрасти участваха всички спортни клубове по акробатика в страната.

Българските участници на Световната купа във Варна са:
- Смесената двойка на “Локомотив” Русе, Елена Великова и Алек Жеков с треньор Мариан Габровски. Те спечелиха квота за участие в Европейските игри в Азербайджан през м. юни.
- Четворката мъже, състезатели на ЦСКА София и “Локомотив” Русе, Венелин Първанов, Христо Димитров, Борислав Борисов и Денис Андреев. От тази година с тях работи елитният треньор на ЦСКА Юри Инджов. От тях се очаква добро класиране.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 4 Май, 22:39

    Слвдях успехите на акробатите и им се радвах от сърце, до момента в който признаваната от мен Добринка откровено се нагъзи на кмета! Оттогава нещо се прекърши!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 4 Май, 22:41

    Дали не се прекърши на кмета оная работа а? :D

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete