Събота, 27 Април 2024, 10:29

ЦДГ "Слънчице" отпразнува своята 54-та годишнина

29 Май 2014, 21:14
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1912 0


Броени дни преди 1-ви юни – Денят на детето, ЦДГ ,,Слънчице’’ отбеляза своя 54-ти рожден ден с празнично тържество, което се състоя в самата детска градина. За всички деца, възпитаници на учебното заведение денят се превърна в истински празник. По случай рождения ден беше организирана празнична програма, в която участие взеха децата от 1-ва до 4-та група.

Тържеството беше открито с химна на детската градина, а с мили думи към всички деца се обърна директорът на учебното заведение – Павлина Златарева. Непосредствено след нея, думата беше дадена и на заместник-кметът Венета Гергова, която също бе сред гостите на тържеството. На всички деца тя пожела да са здрави, да имат едно незабравимо детство, което завинаги да остане запечатено в спомените им. Поздрав беше отправен и към целия колектив на детската градина, с пожелания за здраве, успехи в личен и професионален план и да продължават да се грижат за децата със същата любов и отдаденост, както и до сега.

Хубавото тържество бе свидетелство за усърдната и всеотдайна работа на всички възпитатели в детската градина, за които грижата за децата, с годините се е превърнала в призвание. Разбира се, то нямаше как да се осъществи без таланта и артистичността, които демонстрираха всички деца. Бяха представени сценки от известни български народни и чуждестранни приказки, от които децата са научили безценни уроци - важни в ежедневния живот на нас хората. Хубавите и оригинални костюми, с които малчуганите бяха облечени и перфектното им въплъщаване в ролите на известни герои, наистина накараха присъстващите да се пренесат във вълшебния свят на приказките.

Най-сладката изненада за всички деца, бе огромната торта, която беше донесена в края на тържеството от двама клоуни, с които децата и възпитателите танцуваха и се забавляваха от сърце.

Източник: Община Етрополе

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete