Събота, 4 Май 2024, 15:31

Центърът за социална интеграция и рехабилитация „Надежда“ отпразнува пет години от създаването си

21 Февруари 2022, 15:27
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 706 0


На 21.02.2022г., на четвъртия етаж в Поликлиниката се проведе емоционално празнично тържество, по случай петата година на Център за социална рехабилитация и интеграция „Надежда“. С водосвет за здраве, отслужен от отец Николай, с подаръци, пожелания, празнично настроение и невероятна торта премина днешното събитие.
Екипът на социалната услуга се бяха постарали да няма нищо липсващо на своите гости. Точно преди пет години, община Костинброд подписа своя първи договор за услугата „Център за социална рехабилитация и интеграция“. За тези пет години са преминали много жители на общината, а към момента центърът обслужва 74 потребителя.
Г-жа Жана Кръстанова – директор на ЦСРИ, в своята реч благодари на всеки служител на услугата по отделно. Тя заяви, че всички работят със сърце и душа и развиват успешно социалната услуга. Директорката предостави думата на г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, който поздрави колегите с техния празник. Той заяви, че довеждащата инфраструктура на Центърът е работа на общинска администрация, но самата работа и отношението към хората в неравностойно положение е заслуга на техния професионализъм! Кметът пожела да продължават все така с любов към своята работа да обгрижват нуждаещите се хора от община Костинброд.
На петия рожден ден присъстваха още зам.-кметът на община Костинброд г-н Александър Ненов, г-жа Галина Стоичкова – директор на Дирекция „Социално подпомагане“, г-жа Светослава Иванова – Директор на ДЦРДУ, г-н Валери Миронов – Директор на ЦОП „Промяна“ и г-жа Росица Лазарова – управител на Домашен Социален патронаж.


Източник: община Костинброд

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete