Събота, 27 Юли 2024, 03:53

ЦСКА посреща Балкан в дербито на кръга, станаха ясни двете шестици в първенството

12 Февруари, 09:48
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 845 0


Тази вечер отборите на ЦСКА и Балкан Ботевград ще се изправят един срещу друг от 19.00ч.в София. Мачът ще се играе в залата на столичани, а на паркета ще излязат четвъртият срещу петият във временното класиране, кръг преди края на редовния сезон.

След завършването на второто завъртане в Националната баскетболна лига (НБЛ) при мъжете, вече е ясно разпределението на отборите в двете шестици за следващия етап на шампионата. Победата на Левски в гостуването срещу Миньор 2015 окончателно лиши тима на Миньор от шансовете за класиране в топ 6. Така вече е ясно, че в първата шестица ще се включат Черноморец, Рилски спортист, Спартак Плевен, ЦСКА, Балкан и Черно море Тича. Тези отбори си гарантираха не само място в първата шестица, но и участие в плейофите.

Въпреки, че на теория Миньор 2015 можеше да се изравни по точки с Берое след последния кръг, дори и да се случи това, варненци все пак щяха да останат по-напред в класирането поради двете победи в директните им срещи. Следователно, във втората шестица останаха старозагорци, заедно със съставите на Шумен, Академик Пловдив, Ямбол, Миньор 2015 и Левски.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (48)
70% Complete
Не (167)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (15)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (43)
70% Complete
Всички са маскари. (71)
70% Complete