Петък, 26 Април 2024, 06:03

Убедителен "Ракитин" разгроми ОФК "Костенец" в дербито на кръга

23 Октомври 2021, 22:35
(2) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1585 1


Мъжкият футболен отбор на "Ракитин" (Трудовец) демонстрира класно представяне, надигравайки категорично с 4:0 един от най-стабилните тимове в първенството на А ОГ София - Изток, този на ОФК "Костенец".

Срещата, която се игра на стадион "Ракитин" в Трудовец, премина под диктовката на трудовчани, които излязоха пределно мотивирани да спечелят и го направиха по убедителен начин. Още в началните минути домакините поведоха в резултата. Костадин Насков се разписа за 1:0 след чудесно организирана контраатака за състава на "Ракитин". В 15-ата минута трудовчани удвоиха аванса си. Отново Костадин Насков бе над всички, за да вкара топката в мрежата на ОФК "Костенец" за втори път, като с това подпечата и блестящото си представяне в срещата до този момент. Амбицията на футболистите на "Ракитин" обаче не спря до тук. Наказателната акция през първото полувреме продължи с нови два безответни гола. Класическото 3:0 направи Антон Димитров след чудесно реализирана преса от страна на домакините. 4:0 до почивката с второ попадение в сметката си оформи отново Антон Димитров, който отигра чудесно центриране на Костадин Насков.

През втората част на мача трудовчани контролираха събитията на терена и не позволиха на съперника да надигне глава. Без повече промяна на цифрите до края, трите точки "отлетяха" напълно заслужено в лагера на "Ракитин".

По този начин трудовчани излязоха на първото място във временното класиране с 16 точки. С 2 по-малко е "Левски" (Долна баня), а разликата с ОФК "Костенец", който е трети, вече е 3 пункта.

В следващия кръг, на 30 октомври, "Ракитин" е гост на  6-ия в подреждането "Левски" (Елин Пелин).  



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК ”Ракитин" (Трудовец) , ОГ София Изток , сезон 2021/22

Коментари (1)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Анонимен 24 Октомври, 10:47

    Това става че Жука е там ...
    Най верният фен

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete