Четвъртък, 2 Май 2024, 18:04

Участници в местни избори 2015 от МК "Шанс за промяна в община Правец" се срещнаха с жители на Разлив

7 Октомври 2015, 09:40
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 5134 15


МК "Шанс за промяна в община Правец" се срещнаха с жители на с. Разлив. 
"Ще работим за прозрачно управление и премахване на корупцията от местната власт. Община Правец има нужда от съществени реформи", това заяви при представянето на листата на коалиция "Шанс за промяна в община Правец", от която е част Реформаторския блок в Правец, кандидатът за кмет на общината Евдолина Денинска.
Сред основните ни приоритети в Правец са привличането на инвеститори, които да запълнят пустеещите сгради и благоустройството на всички населени места в общината, заяви Денинска.
"Избрали сме приоритетите си след много разговори с хората. Ние не правим свободни съчинения, а намираме проблемите и даваме решения", каза още кандидатът за кмет.
 
"Местната власт е най-близо до гражданите и от активността на управата зависи и развитието на конкретната община", каза Димитър Делчев, народен представител, избран от Софийска област, секретар на Парламентарната група на Реформаторския блок.
 
"Правец има голям потенциал за развитие и кандидатите на Реформаторския блок са амбицирани да работят за промяната в общината", каза още Делчев. Според думите му кандидатът за кмет на Правец - Евдолина Денинска е доказан професионалист, който умее да работи в екип за постигане на добри резултати.
 
„Искам Разлив да се развива. Селото не е откъснато от света, то е съвсем близко до други по-големи населени места, а сякаш през последните години времето в него е спряло. Това, което е било създадено вече се руши, няма надграждане. Искам хората да живеят старините си спокойно, младите да не напускат и децата им да играят в дворовете на бабите и дядовците си.“ – заяви кандидатът за кмет на с. Разлив Ива Петкова.
 



Източник: balkanec.bg

Коментари (15)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 10:19

    :lol:

    Сбироток от "Реформатори", Дудуци и поредния проект на олигарха Ковачки - интересен сбироток за привличане на гласовете на стотина наивници.

    Верният избор на правчани е бюлетина № 1 за Николай Яхов !

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 10:33

    Glasuvam za Guninski.Da gledam maznite fizionomii na izmetta okolo nego.Mangali,kurvi,podlogi,otrepki.Rob sam i mazohist.500 leva na mesec mi e levela i sam happy 8)

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: до № 2 7 Октомври, 10:54

    Как така 500 лв. ви бил "levela"? Тук, в Правец, няма безработица - я вижте какви инвестиции се направиха: голф комплекс, хотели, игрища, екопътеки, мост над язовира... Хората от други места идват да работят при нас, а вие се оплаквате. Неблагодарници! Явно просто ви мързи! Като вас и Павлин Цветков не спря да критикува всичко това, което се направи в Правец.

    Ето, Ева е друга работа - иска да надгражда върху това, което е направено!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 12:42

    #3 , Не знам кой си противоречи-"Ще работим за прозрачно управление и премахване на корупцията от местната власт. Община Правец има нужда от съществени реформи".Тя или ти ? "Вземете се" ,май това ви е целта.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: 2333 7 Октомври, 16:46

    Vsichko razbiram ama toia s ochilata kadee tragnal neznam-mai i toi.

  • 6.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 21:46

    Имали други ксндидати закмет на правец, или има цензура

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: ГЕОРГИ МАРКОВ 7 Октомври, 22:18

    А БЕ НЕДОНОСТЧЕТА НА СИСТЕМАТА, САМО БЛЯ ,БЛЯ ,И КАТО ДОЙДЕ ,МОМЕНТА МНОГО ЗНАЙ ТЕ МНОГО РАЗБИРАТЕ ЩО ВИ НЕВИДЯ КАТО ЕВРОПЕЙЦИ ДА КОМЕНТИРАТЕ АМИ В КЪЩИ НА ЧАШКА БЛЯ ,БЛЯ ,ЕДНА ЖЕНА ДА СЕ ОСМЕЛИ ДА СТАНЕ,ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА ЕДНИ И СЪЩИ ПАРТЙИНИ ЕЛЕМЕНТИ И ВИЕ ЩЕ Я РАЗЧЕКНЕТЕ ,ТАКА И АПОСТОЛИТЕ СИ ПРЕДАДОХМЕ ,КОЙ НИ Е ВИНОВЕН ЗА ИСТОРИЯТА ,НИЕ ХОРАТА ЩТОТО ТОЯ ТОВА ДР, ОНОВА ИНАЧЕ ВИ Е СТРАХ ДА ЗАСТАНЕТЕ С ИМЕТО СИ И ДА ЗАЩИТИШ СВОЙТЕ ИНТЕРЕСИ ,ЗАТОВА ХОРАТА НА ЗАПАД ОТ НАШАТА РОДИНА ЩЕ ИМАТ
    , ЗАЩОТО МОГАТ И ЗНАЯТ ДА ИЗКАЗВАТ МНЕНИЕ ЛИЧНО И НЕ ГИ Е СТРАХ , ЕДИН ЦИТАТ,,НЕ НАРОД А ,,,,, И ТАКА ЩЕ СВЪРША НЕ СЪМ ГО КАЗАЛ АЗ А ВЕЛИК ПОЕТ НЕ Е БАЙ ГАНЬО

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 23:15

    Ami te slugite i tezi koito imat oblagi ot statukvoto-te ne iskat da se legitimirat.neka komentarite da ne sa anonimni da vidim koi ima dupe?

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 8 Октомври, 14:50

    Много забавна листа!!!
    И Веса Димитрова??! Е тя "щъ нъ оправи"...

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete