Понеделник, 13 Май 2024, 20:51

Учебен полигон "Сливница" бе домакин на състезанието Т-CLASS KAHLES CUP 2021

21 Април 2021, 14:41
(0) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 708 0


За времето от 16.04. до 18.04.2021 г. на УП „Сливница”, при тежки климатични условия /дъжд и мъгла/, се проведе състезанието Т-CLASS KAHLES CUP 2021. Състезанието беше разделено на две дивизии: Semi auto & Bolt Action.
В него участваха представители на федерацията, в това число сертифицирани съдии и състезатели от състава на 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Състезанието стартира с нощна стрелба на 16.04., продължи с дневна и нощна на 17.04. и на финала отново се проведе дневна стрелба. Сцените бяха максимално реалистични, което постави на изпитание, не само физическата издръжливост, но и психическата устойчивост на участниците. За първи път бе приложена нова смарт система с лазерно целеуказване по време на нощни стрелби.

Представителите на 61 механизирана бригадата отново показаха прецизна стрелба и мотивация за победа, като в дивизия „Semi auto” на първо място се класира редник Нечо Цанков, а непосредствено след него се нареди ефрейтор Филип Маринов, военнослужещи от 3 механизиран батальон на 61 механизирана бригада.

Наградите бяха връчени от полковник Митко Балтов – командир на Бригадно командване Благоевград, а бригаден генерал Валери Цолов – заместник-командир на Сухопътните войски присъства като гост на етап от надпреварата.

Организаторите на състезанието и председателят на Т – Class конфедерацията г-н Иван Бързилов изказаха специални благодарности на съдийския състав от 61 механизирана бригада за изключителния професионализъм.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (239)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (133)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (69)
70% Complete