Сряда, 8 Май 2024, 00:01

Ученици от Драгоман с тематична програма по случай 20 години от инициативата „Топъл обяд“ на БЧК

26 Април, 18:31
(1) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 597 0


На официална церемония в столичен хотел бе отбелязана 20-та годишнина от началото на Програма „Топъл обяд“ на БЧК. В община Драгоман вече 10 години се осигурява топъл обяд за учениците от начален курс в СУ „Христо Ботев“.

По този повод, зам.-кметът на община Драгоман – Лидия Банкова прочете Благодарствено писмо от името на кмета на общината – Андрей Иванов, до акад. Христо Григоров – предс. на БЧК и до проф. Красимир Гигов – генер. директор на БЧК:

„По повод юбилейната 20-та годишнина от старта на прекрасната ваша инициатива „Топъл обяд“, даваща и храна, и надежда на деца в нужда, от мое име и от името на общинска администрация Драгоман, изказвам дълбока признателност и искрена благодарност за проявената съпричастност към нашите малки деца от община Драгоман, на които вие щедро в партньорство, помагате вече 10 години.

Благодарение на Вас, на г-жа Екатерина Борисова – гл. експерт „Фондонабиране и маркетинг" и на Областния съвет на БЧК София-област, в община Драгоман вече 10 години учениците от начален курс се радват на топла храна, а значимата финансова подкрепа от Програмата „Топъл обяд“ подпомага и радва и родители, и учители, и цялата общественост…“

Акад. Григоров връчи плакет на г-жа Банкова по повод годишнината и успешното партньорство между община Драгоман и БЧК.

На церемонията присъстваха предс. на ОбС Драгоман – Моника Георгиева, както и второкласниците от СУ „Христо Ботев“ с тяхната класна ръководителка – Павлина Колева и г-жа Илияна Стоянова. Пред официалните гости те представиха тематична програма – песни и стихове посветени на добродетелността, благотворителността, човечността, надеждата и приятелството.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (219)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (65)
70% Complete