Вторник, 7 Май 2024, 09:31

Ученици от община Ботевград се включиха в крос-кънтри на стадион „Христо Ботев“

17 Май 2016, 13:58
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1769 1


По повод днешния ден – Денят на българския спорт на стадион „Христо Ботев“ Ботевград се проведе крос-кънтри за ученици от 5-6 и 7-8 клас. Организатори на надпреварата са Община Ботевград, ОП „Балкан“, и Клуб по лека атлетика „Балкан“.

В състезанието се включиха ученици от няколко учебни заведения в Община Ботевград. Тяхната задача бе да се надбягват на определено трасе. Надпреварата им започна с обиколка на стадиона, след което учениците трябваше да преминат и през определено трасе в Градския парк, което включваше обиколка на каменните животни и връщане обратно на старта.
Битката бе оспорвана, а учениците дадоха всичко от себе си, за да покажат своите умения.

При момичетата от 5-6 клас на почетното 1-во място се класира Анелия Андреева от ОУ „Никола Вапцаров“, 2-ро място – Венислава Атанасова от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“, а 3-то място зае Катя Накова от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

В надпреварата при момчета 5-6 клас на първо място се класира Данаил Петков от ОУ „Никола Вапцаров“, на 2-ро място е Илиян Пищиков от ОУ „Никола Вапцаров“ и на 3-то място – Румен Руменов от ОУ „Васил Левски“ Ботевград.

1-во място при момичетата от 7-8 клас е за Грета Лазарова от ОУ „Никола Вапцаров“, 2-ро място е за Цветилена Георгиева от ОУ „Любен Каравелов“ с.Трудовец, и на 3-то място е Денислава Дикова от ПМГ „Акад.проф. д-р Асен Златаров“.

В последната надпревара при момчетата от 7-8 клас на 1-во място се класира Кристиян Чолаков от ПМГ „Акад.проф. д-р Асен Златаров“, 2-ро място е за Ивелин Кирилов, също от ПМГ и 3-то място е за Ерик Кирилов от ОУ „Никола Вапцаров“.
Директорът на ОП „Балкан“ награди класиралите се ученици с грамоти.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Май, 15:20

    Браво Вапцаровци!Както винаги ПЪРВИ!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete