Петък, 18 Октомври 2024, 11:31

Ученици от СОУ "Христо Ясенов" ще участват в международен конкурс

2 Март 2012, 09:34
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2848 1


    Николай Георгиев- учител по изобразително изкуство, заедно с Владимира Стоева, Георги Вълков, Галя Борисова, Даяна Димитрова, Кристина Герчева, Преслава Пешева, Радина Иванова, Сретени Гоцев и Цветина Петкова- ученици от СОУ “Христо Ясенов“- гр. Етрополе, изпратиха своите творби за участие в 18 Международeн детски конкурс за изящни и приложни изкуства „Дъга 2012“  в гр. Занка,  Унгария.
Темата на изданието за 2012г. е по личен избор. Право на участие имат деца и ученици от 4г. до 18г. Компетентно жури ще селектира работите. Наградените автори ще бъдат поканени за връчване на отличията при откриване на изложбата. Последната дата за получаване на работите е 01.03.2012г. Очакваме с нетърпение резултатите и пожелаваме успех на младите и талантливи художници и на техния учител Николай Георгиев!

Източник: Росица Василева

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Април, 14:08

    Здравейте! Самият аз, като ръководител на най-малките художници от "Студио Арт"- гр.Бургас към ОДЗ "Радост", подготвих и изпратихме 19 рисунки за конкурса в гр. Занка- Унгария. Пожелавам на всички успех и най-вече на българските участници! Наградите ще бъдат за малцина... но радостта от срещата с изобразителното изкуство ще бъде за всички ни! За разлика от спортните състезания, тук всеки участник носи в себе си част от победата! Нека да поздравим организаторите!
    ПП. Срещнах участник от вашето училище с името Сретени Гоцев. Такова е името и на мой стар приятел, с който не сме се виждали дълги години - Сретени Чернев Гоцев. Това може да е негов внук? Стана ми приятно.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (84)
70% Complete
Не (295)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (99)
70% Complete
Всички са маскари. (148)
70% Complete