Понеделник, 22 Април 2024, 15:48

Учениците с благотворителна кампания за свой приятел

2 Март, 11:33
(0) (0)
Средногорие - Новини
Прочетена: 269 0


На улицата "Освобождение" в град Златица учениците от Основното училище "Св. Св. Кирил и Методий" се събират, за да изразят своята подкрепа и да съберат средства за Митко, който страда от детска церебрална парализа. За общността е от изключително значение Митко да получи необходимото лечение, което ще му позволи да изживее своето детство пълноценно.

Събитието се провежда в навечерието на Националния празник на България, като учениците и техните наставници отправят призив за солидарност и съпричастност. С цветовете на трибагреника - бяло, зелено и червено, те се стремят да привлекат вниманието към важността на подпомагането на българчето Митко.

Инициаторите се обръща към всички заедно да дадат своя принос за спасяването на живота на Митко и да му помогнат да се възстанови. Всяка доброволна помощ е от съществено значение за постигането на целта да се помогне на Митко да преодолее трудностите пред него и да се радва на своето детство.

Този благороден жест на учениците от ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" не само показва тяхната загриженост за Митко, но и призовава към солидарност и обединение в името на човешкото добро и подкрепата към тези, които се нуждаят от нея.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (174)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete