Вторник, 21 Май 2024, 01:59

Управляващите продължават да бойкотират сесии

5 Юни 2015, 08:45
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1401 18


Група общински съветници поискаха извънредна сесия за получаване на информация за просрочени неплатени задължения на Община Ботевград към фирми, институции и организации за периода от 01.11.2003г. до 01.06.2015г. След като провалиха последните две извънредни сесии за искане подаване оставката на кмета на общината, управляващото мнозинство не се яви и днес в малкия салон на НЧ „Христо Ботев 1884”.
Съветникът Филип Филипов се пошегува, че присъстващите медии в залата са повече от представителите на местния парламент. Но темата на днешната сесия далеч не бе повод за шеги или пренебрежение, въпреки отношението на по-голямата част от управляващите към нея.

При отсъствието на кворум, председателят на ОбС Йорданка Лалчева не откри заседанието и го насрочи за 12 юни (петък), отново за 09:00ч. След настояване на Филипов и д-р Марияна Горгачева извънредното заседание да бъде извън работно време, за начален час на сесията се посочи 17:00ч. същият ден.

Източник: balkanec.bg

Коментари (18)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Юни, 08:59

    Зароооо,види му се края :D

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 5 Юни, 09:11

    Филипчо, голям шегаджия си, бе.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 5 Юни, 09:12

    Глобииииии

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 5 Юни, 09:14

    Филипчо изкара целият си живот на гърба на войниците, а сега на гърба на общината.

    а на гърба

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 5 Юни, 09:16

    Филипчо, ти си олигофрен и дебил.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 5 Юни, 10:00

    Балканчета, това не е новина, това си е съвсем нормално. Обратното би било новина. Как ще дойдат крадците на нас, малките човеци, дето плащаме данъци, да ни обяснят колко са откраднали. Чували ли сте за вълк, който се е върнал при овчара ,да му даде сметка за изядените овце :?: :x :x :x :x
    Това не би се случили и не би било възможно, ако досега т.нар опозиция беше организирала ПРОТЕСТ, та за това наесен ще им бъдат пак такива резултатите- обидно опозиционни.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Напускайте този зомбиран ОбС! 5 Юни, 10:57

    Мисля,че е време вие , опозиционерите, да се оттеглите от заседанията на ОбС. Вие на практика легитимирате тези крадци и техните слуги. Ако се оттеглите, нещата загрубяват, защото вече решенията ще се вземат от тайфата на Гошко и тези, които сега на втория етаж ревизират делата на кмета, ще преминат към ревизия на неговия заместник Андреев и решенията на шайката на Гошо Гъ. Иначе се намирате в един кръг, от който излизане няма. Нека да да ги видим тези хубавци от ОбС,когато на всеки протокол от заседанията на ОбС пише,че липсват съветниците, които не са съгласни с решенията на кмета, неговия заместник и бившите гербаджии...

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 5 Юни, 12:17

    В протокола няма да пише "липсват съветниците, които не са съгласни с решенията на кмета, неговия заместник и бившите гербаджии...", защото протоколчикът не знае дали са съгласни или не. В протокола пише присъствали ... отсъствали... Какво ще разбереш от това №7? Трябва да са там и да "бодат в очите" докато има хора в Ботевград, освен послушници.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 5 Юни, 12:28

    http://www.topactualno.com/17094/kmet-koito-ne-krade-prevarna-edno-bg-selo-v-shveicarsko-video/

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 5 Юни, 12:50

    Ми как ще има сесия на Общинския съвет? Още вчера Тулата закара 10 от своите послушници в съвета и бизнес авери в Гърция, барабар с булките. Е, това ще бъде лебедовата песен на престъпника от Новачене :D :D :D

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (259)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (141)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (54)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (72)
70% Complete