Събота, 13 Юли 2024, 00:54

Успешна съвместна инициатива между Детска педагогическа стая и Местната комисия в Етрополе

8 Юли, 11:43
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1053 1


Детската педагогическа стая при РУ – Етрополе и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни организираха съвместна инициатива, в рамките на която децата имаха възможност да посетят полицейското управление в града.

Гостуването започна с топло посрещане от началника гл. инсп. Георги Стаменов, който запозна малчуганите с работата на служителите от охранителна и криминална полиция, експерт криминалистите и инспектора от Детската педагогическа стая. За децата беше подготвена специална презентация на теми като „Насилие и тормоз“ и „Права и задължения на децата“.

В рамките на лятната академия, децата посетиха и историческия музей и манастира „Света Троица“, където научиха интересни факти за тяхната история. В двора на ОУ „Христо Ботев“ участваха в спортни мероприятия и щафетни игри, включително състезания по теглене на въже.

По време на заниманието на тема „Туризъм. Оцеляване в планината“, децата получиха ценни съвети за екипировката на туриста, опасностите в природата и научиха как да разпъват и прибират палатка. Те също така приготвиха обяд на открито, което допълнително обогати опита им.

Инициативата завърши с награждаване на всички участници, които бяха отличени за своето активно участие и постигнатите резултати.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (2)
    1. добавен от: Анонимен 8 Юли, 15:58

    "началника" знае ли за какво става дума та запознал малчуганите

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (44)
70% Complete
Не (128)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (12)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (32)
70% Complete
Всички са маскари. (58)
70% Complete