Четвъртък, 16 Май 2024, 13:45

В ГПЧЕ "Алеко Константинов" и момичетата играят футбол

16 Октомври 2012, 23:02
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 6161 48


Днес се изигра мач между училищните футболни отбори на ГПЧЕ и УКТЦ за купата на Община Правец. По традиция за учениците този мач е нещо, като „Левски  ЦСКА“ и винаги сблъсаците между ученическите формации са изключително зрелищни и интересни. В празничния следобяд двата тима започнаха с преповдигнато и добро настроение, каквото цареше в целия град. От 2 години насам гепечарите са отбора, който е изявен фаворит в дербитата, а това се дължи и на редовните занимания, които учениците имат. И в тази футболна среща доминацията на учениците от ГПЧЕ беше безпорна и те с лекота спечелиха дерби мача с 4:0. По-интересен и любопитен факт в този ден бе това, че в срещата между юношеските състави взе участие... момиче! Единадесетокласничката от ГПЧЕ, която бе истинска атракция за зрителите на стадиона не само, че взе участие, но и оформи крайният резултат 4:0. Това накара стотината запалянковци да станат на крака с аплодисменти и да скандират името й. Името на атрактивната голмайсторка е Антоанета Христова, която е в 11 клас от френската езикова паралелка на ГПЧЕ „Алеко Константинов“. Тя буквално реализира попадението си секунди преди последния съдииски сигнал, а след самия край едва удържаше емоциите си от радост и не забеляза човека от екипа ни, който искаше да й зададе няколко въпроса. Вместо нея, трньора на отбора Людмил Павлов коментира безпрецедентната изява:
„От много време на сам имам идея в училището да създам и женски отбор по футбол. Днес имах добрата възможност да експериментирам, а след видяното съм опитимист. В училището ни има много момичета, които притежават необходимия потенциал за да практикуват този не типичен за тях спорт. До момента най-голямо впечатление ми правеше Антоанета, а и тя самата днес оправда гласуваното доверие. Започвам да работя в тази посока, а в началото на декември ще заведа момичетата на турнира по футбол на малки вратички за девойки „Млад олимпиец“, който се провежда в Етрополе. Що се отнася до Антоанета, през седмицата тя тренираше много и днес труда й се материализира. Това е изключително щастлив момент за мен, като треньор на ГПЧЕ!“
Така треньора коментира безпрецедентната среща, а ако бъде създаден женски отбор по футбол, нашия екип ще следи бъдещите изяви на тима.

Източник: balkanec.bg

Коментари (48)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Октомври, 06:48

    То като няма момчета в това училище, нормално :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 17 Октомври, 07:51

    а в УКТЦ, като има не е нормално момичета да ги бият на футбол :)

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 17 Октомври, 08:12

    Ама на трева немогат да ги бият въобще

  • Отговори (0) (1)
    4. добавен от: Анонимен 17 Октомври, 08:22

    Браво! Евала! Само бой и пак бой по ш**аните укатецари!!! Другия път пуснете целия отбор момичета... пак ще ги бият!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 17 Октомври, 08:45

    Но в зоната, неможе да ги бие никой или пък в Бомбата.

  • Отговори (0) (1)
    6. добавен от: Анонимен 17 Октомври, 08:50

    Ами да, съгласна съм. Докато учениците от ГПЧЕ спортуват, тези от УКТЦ ходят да се напиват. Няма ли кой да им обърне внимание на тези деца от техникума?

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 17 Октомври, 09:29

    вземете си Людмил Павлов :D

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 17 Октомври, 10:30

    Kakvooo go snimate toq krokodil na glavna stranica be.. a maleeeiii :D :D :D :D :D

  • Отговори (1) (0)
    9. добавен от: Анонимен 17 Октомври, 10:52

    Добре, че Господина на уктц всяка година пуска 8 и 9 клас вие играете с 12 11 клас и съм сто процента сигорен , че дори и това момиче е по здраво от наще 8 и 9класници хаха. Предишните години преди Людмил Павлов да ви хване в ръце и да направи нещо от вас нямахте победа да не казвам тежка дума едно 3 години, а друг е въпроса, че и Цъклев пуска лапетата да играят с вас а не по големите така определено ви е още по лесно да играете срещу 14-15 годинишни :) , така че не ми казваите дали уктц са добри в бомбата или в зоната моля ви :)))!!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 17 Октомври, 11:08

    Maleeeee taq antoaneta da q dokacha i pocepa gaza :*

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (243)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (137)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete