Сряда, 15 Май 2024, 12:40

В ПГТМ "Христо Ботев" откриха учебната година

15 Септември 2014, 11:33
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2168 3


И тази учебна година  ПГТМ „ Христо Ботев” в Ботевград отвори широко вратите си за своите ученици, на които им  тръгна по вода още съвсем в началото от дъжда, който заваля. Заради него сценарият по откриването на учебната година беше леко променен .
Директорът  инж. Добрин Христов поздрави своите ученици, като им пожела  успех и да им върви по вода, както е започнало.„Училището е с традиции и бъдеще , защото успешно съчетава професионалното  обучение по традиционните специалности и съвременен поглед в бъдещето.” Той подчерта успехите на отбора по баскетбол, който е републикански шампион за 2014 г, и че от 96 ученика, завършили миналата година с отличие, 9 от тях са пълни отличници.
Най – малките сред учениците и тази година са осмокласниците, които сред приемен изпит след 7 клас са приети в три специалности:  „ Икономика и мениджмънт” ,” Икономика и информатика” и „ Компютърна техника и технология” .
В откриването на учебната година се включиха и ученици, които  представиха поетична програма.
След биенето  на традиционния звънец от директора, по-големите ученици прекрачиха смело прага, а той призова  класните ръководители да ги разпределят по класните им стаи новопостъпващите осмокласници и деветокласници.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Септември, 18:23

    "Най – малките сред учениците и тази година са осмокласниците, които сред приемен изпит след 7 клас са приети в три специалности: „ Икономика и мениджмънт” ,” Икономика и информатика” и „ Компютърна техника и технология” ."

    Някой не в час относно приема или така му се иска. Вярна е само последната и единствена специалност в приема след 7 клас. Може някой да си мисли за старото ръководство, при което Техникума цъфтеше и шефа караше "ЗАЗ".

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Септември, 19:46

    Защо ли ми се струва, че знамето на пилона е обърнато на обратно?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 15 Септември, 19:51

    Закриват училището. :D

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (240)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (50)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete