Четвъртък, 9 Май 2024, 08:04

В Правец откриха пункт за събиране на дрехи и стоки за бита за хора в нужда

19 Май 2015, 19:42
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 6034 30


Сдружение "Дари любов" отвори в Правец пункт за набиране на дрехи и стоки за бита за хора в нужда. Той се намира в бившия офис на фирма "Ники", ул.Тодор Живков №2 и бе официално открит и осветен от отец Йоан. На откриването присъстваха партньори на фирма "Ники" от Германия - Никол Шулте и Марко Йорман. Никол е една от първите съмишленици на тази идея и почти всяка година изпраща палета с дрехи и различни неща ,които събира в Германия. На откриването бе и председателят на ОбС- Правец Николай Яхов, който пожела успех на благородното начинание.
В пункта ще се набират дарения и помощи за социално слаби семейства, бездомни лица, деца и възрастни от социални институции, както и хора, пострадали при бедствени ситуации. 
"Преди година инициирахме кампания "Ти имаш, а някой не" за набиране на дрехи втора употреба, стоки от бита, играчки за деца, книги и др. Идеята е да подпомагаме на хора в неравностойно положение. Към момента сме помогнали на над 700 души, имаме открит първи пункт в гр. Петрич", каза Диана Язаджиева - председател на сдружението. Тя благодари на Николай Николов, управител на фирма "Ники" за съдействието за откриване на втори пункт в Правец".
"Много съм щастлива и благодарна, че има толкова добри хора, които днешно време помагат да се реализират и да се случат тези неща. Надявам се скоро да бъдат открити благотворителни пунктове и в други градове, с които да помагаме на нуждаещите се", каза още Диана Язаджиева.
"Изключително съм щастлива за това, което се случи. Радвам се, че успяхме да бъдем полезни и заедно със сдружение  "Дари любов" да направим тази на пръв поглед нищожна стъпка, която може да дари щастие на много хора в България. Надявам се да има много хора, които да откликнат на тази благотворителна инициатива", каза Миглена Николова - Специалист по маркетинг и реклама във фирма "Ники".  Миглена сподели, че приветства всеки един, който има желание да научи повече за кампанията. "Тук е момента да благодаря на Галя Дилова -дългогодишен служител във фирма "Ники", която денонощно се занимава с инициативата", каза още Миглена. Тя сподели, че много сдружения търсят финансова награда за това, което се прави, но в случая всичко е на съвсем доброволни начела и всеки, който желае може да се свърже и да дари в името на едно по-светло бъдеще за нашите деца. 
 
 
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (30)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Димитрова 19 Май, 19:58

    Чудесна идея !

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Dimana Sirakova 19 Май, 20:06

    Tova e neshtoto koeto vinagi sam iskala da napravq i se radvam che veche v Pravec tova se slychva i shte se presaidenq kam tova dobro delo

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 19 Май, 20:09

    Bravo Miglena, vie i tvoeto semeistvo ste ot malkoto hora s evropeisko mislene.Bog da te podkrepi!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 19 Май, 20:16

    Супер, браво

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 19 Май, 20:24

    Поздравления! Това е много хубава благотворителна инициатива! ♡

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 19 Май, 20:25

    :))

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 19 Май, 20:33

    Миглена,такива млади хора като теб,могат да направят много за града,замисли се по въпроса! Този град има има нужда от такива като теб.Вие можете да съберете правилните хора.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 19 Май, 20:36

    :)

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 19 Май, 20:41

    Chudesna iniciativa, podkrepqm semeistvo nikolovi budete jivi i zdravi

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 19 Май, 21:03

    Tova e prekrasno! Nai-posle v PRAVEZ DA SE SLUCHI NESTO TOLKOVA HUBAVO! Poznavam teb i tvoeto semeistvo,Znam satso, che e golyama makata vi ot zagubata na skapata ti maika.Tya sasto obihca6e horata i gi podkrepya6e v nujda. V NEINA PAMET PREDLAGAM Tozi VTORI PUNKT DA NONI NEINOTO IME.TYA go ZASLUJAVA. SKORO STE TE POTARSYA I STE SE VKLÜCHA V TOVA BLAGORODNO DELO.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (227)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (66)
70% Complete