Четвъртък, 2 Май 2024, 10:29

В празник на футбола се превърна срещата между отборите на Чавдар Етрополе и ЦСКА 1948

28 Октомври 2017, 18:51
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2516 4


Мъжките отбори на Чавдар Етрополе и ЦСКА 1948 София изиграха един много динамичен и качествен мач от 13-тия кръг на първенството в Югозападната трета лига и донесоха много емоции на стотиците фенове изпълнили трибуните на ст. "Чавдар", които бяха дошли да се насладят на стойностен футбол. Срещата се превърна в празник на този обичан спорт в нашия град, като и двата отбора допринесоха много за това.

Още с първия съдийски сигнал 22-та на терена се хвърлиха в мъжка битка за надмощие, като гостите от столицата бяха концентрирани във всяко свое разиграване и видимо личеше точността с която си подаваха топката и вниманието с което изпълваха атаките си. Етрополската формация стоеше добре не терена, но като че ли имаше малко повече напрежение в играта им, което я направи неточна и леко несигурна на моменти. С първото попадение на "червените" сякаш се внесе още припряност в отбора на домакините и това видимо им пречеше да бъдат максимално точни.

Отркиването на резултата дойде в 12-ата мин., когато Гущеров изведе ЦСКА 1948 с гол напред в резултата с чудесен удар с десния крак. В края на първото полувреме гостите имаха чиста възможност за втори гол, но Гъргоров не я реализира. След почивката темпото на игра се запази, а феновете продължиха с много бурни викове да подкрепят отборите си, като се бяха постарали да придадат и атмосфера на мача.

В 60-ата мин. се стигна и до нов гол във вратата на Христо Матев с голмайстор Хаджиниколов, а 10 минути по-късно резултата стана класически 3:0 за ЦСКА 1948 с попадение на Митев. Отборът на Чавдар не се отказа да търси гол в противниковата врата и на моменти бе много близо до това с удари на Ботев, Събев и влезлия като резерва Величков, но до такъв така и не се стигна. Воденият от Валентин Илиев отбор спечели срещата в Етрополе и прибави нови три точки в актива си от 11 победи.


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Specialist 30 Октомври, 12:57

    Направо невероятно

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 31 Октомври, 11:54

    Празник за. Ц. С. К. А.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 31 Октомври, 12:00

    Единия отбор играеше другия гледаше..
    .

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 18:37

    Нaпрaвихме доста пропуски инaче цска нямаше да победи

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete