Неделя, 19 Май 2024, 04:28

Възрастна жена изгоря като факла, вследствие на пожар (обновена)

13 Юли 2015, 12:38
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3595 0


Днес в 11.30ч  на втория етаж на сграда зад бившето МТС избухна пожар, вследствие на което почина около 75-годишна жена. В момента криминалисти и пожарникари са на мястото на инцидента. Близки на жената не пожелаха да дадат информация за причините, довели до пожара.

Работници от близкия автосервиз обясниха, че към 11ч. е избухнал пожар и синът на починалата изпаднал в паника. Майка му била неподвижна след прекарано тежко заболяване. Тя била често пациент на Спешна помощ. Наскоро е изписана след прекаран инсулт. Пристигналите на място медици констатирали страшна гледка - овъглен труп. В опит да помогне на майка си, синът също е пострадал. Той е откаран в Спешна помощ. За щастие животът му е вън от опасност.

Към 13.15 ч представител на собствениците на имота пристигна при близките на семейството. Двамата са живеели под наем в сградата от 4-5 години. По непотвърдена информация причината за пожара е повреда в електрическото табло - предпазителят е нагрял силно и се е възпламенил. Леглото на възрастната жена е било непосредствено до източника на пожара. 
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (249)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete