Вторник, 14 Май 2024, 21:19

Великденско веселие на 24-ти април в с. /гара/ Елин Пелин

23 Април 2022, 22:51
(0) (1)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 963 1


На 24-ти април 2022 г. /неделя/ от 11:00 часа, в парка на с. /гара/ Елин Пелин Представителен духов оркестър "Стефан Стефанов" и мажоретен състав „Нани Денс“ ще представят Великденски концерт под надслов „Великденско веселие“.

Междувременно, на 21-ви април /Велики Четвъртък/, 2022 г. на площад "Независимост", гр. Елин Пелин се проведе благотворителен базар и великденска арт-работилница за деца, организирани от Центъра за обществена подкрепа /ЦОП/, гр. Елин Пелин.
Великденският базар бе посетен от любознателните деца от ДГ "Здравец" и ДГ "Радост", гр. Елин Пелин, както и от част от учениците на НУ "Христо Ботев". Те останаха впечатлени от красивата великденска украса, от изложените цветни ключодържатели на пролетна тема, както и от останалите творчески изделия на базара.
Децата от по-големите възрастови групи към ДГ "Радост" и ДГ "Здравец" се включиха в арт-работилницата на площада. Заедно със служителите на ЦОП "Приключенски свят" те изрисуваха гипсови фигурки, стириопорени петлета и дървени яйчица, подходящи за великденска украса.
Възпитаниците на детската градина поздравиха с песен за Великден служителите на Центъра за обществена подкрепа по случай светлите християнски празници.



Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 24 Април, 01:04

    И яйцата ли си ни с цветовете на Украйна? :(

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (240)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (135)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (50)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete