Петък, 3 Май 2024, 21:08

"Вестник Всеки ден": Ботевградчанин е новата изгора на ромския славей Азис

9 Май 2014, 11:08
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 6959 35


Николай Ангелов-Чарли е името на новата изгора на ромския славей Азис, научи ексклузивно вестник „Всеки ден". Фолк идолът бе изтипосан да целува и придърпва зърното на любимия си в скандално клипче, изтекло без знанието на Василка в предаването на Николета Лозанова „Поверително от Н.Л.". Именно това видео стана причина за разправия между двамата най-добри приятели и дори Азис в изблик на емоция изригна срещу Ни Ло и заяви, че с приятелството им е свършено. По-късно обаче, за успокоение на всички притеснени фенове, двамата се сдобрили.

На скандалното видео Азис е легнал до приятеля си. Мистериозният мъжага му задава въпроси: „Кой е най-добрият певец?", „Кой е най-красивият циганин?", на които Василка отговаря с „Аз!". А на въпроса „Кой те обича най-много?", певецът отговаря „Ти!". В кадрите Азис започва да ближе и целува зърното на новото си гадже. Самият Азис гневно заяви, че това видео е било за „вътрешна употреба" и не е трябвало да се вижда от непосветени в любовните игрички на певеца. Той обичал често да записва себе си в прегръдките на своите гаджета, защото тези записи го възбуждали за още секс.

Източници на „Всеки ден" разкриха, че новият любовник на Азис е един от най-влиятелните и богати в момента. Въпреки че през последните няколко месеци Чарли си изкарвал прехраната по честен начин - като охрана на голяма верига от казина, то половинката на певеца крие тъмно минало. Години наред той бил сутеньор на елитни компаньонки и проститутки за богати бизнесмени, идващи в България от всички краища на света.

Чарли и Азис били лудо влюбени, а бившият търговец на женска плът почти всеки ден преспивал в дома на Василка. В изблик на гордост от новата си позиция в светския живот Николай публикува и снимки от дома на Азис в своя профил, от които се вижда, че поп-фолк идолът живее в истински разкош и разточителство. Голяма част от мебелировката му е съчетана между невероятен кич и скъпарско обзавеждане. Интересното е, че „имението" на Костинбродкия славей прилича доста на апартамента на естрадната прима Лили Иванова. Барокови мебели, тежки завеси, мраморни масички, ретро канапета с куп възглавнички - всичко това може да бъде забелязано и в дома на живата легенда Лили. Разликата е единствено в цветовете и някои детайли - изпълнителката на „Ветрове" предпочита бялото и златното, както и богатата орнаментика, докато Азис е фен на бежовите и кафяви цветове, подходящи за типично мъжката му бърлога.

Самият Азис не крие, че е разчитал на професионален дизайнер, който да направи проект и да организира цялостното обзавеждане на апартамента.

Източник: http://vsekiden.com/151002

Коментари (35)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 9 Май, 11:17

    Kvi sa tiq gluposti kudeto pishete be idioti mai si nqmate rabota i me karate da doida da vi potrosha ofisa :)) Prestanete da govorite za horata kato ne znaete

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 9 Май, 11:20

    hahahahaha padaaaam :D

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 9 Май, 11:25

    :D :D :D :D :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 9 Май, 11:27

    Бате Чарли винаги си е голям бил. Гледа си интереса това е! Не може да му стъпите на малкия пръст.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 9 Май, 11:27

    Балканци, вие не се ли занимавахте със сериозна журналистика? Определено имате слаби кадри, които чат пат ви дънят именно с такива простовати статиики, вземете се в ръце и НЕ бъдете чат от цялата масовка!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 9 Май, 11:32

    Ne pishete gluposti! ;)

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 9 Май, 11:36

    Колко ви плати Чарли да му правите реклама? Ако пуснете и клипчето, ще изкарате пари до края на годината за разходите!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 9 Май, 11:37

    1.pravi gi kakvoto iskash.pali gi,obezkostqwai gi-samo ne pipai moito bebche
    Pazq si q dokato doida-za desert.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 9 Май, 12:08

    И да пишете и да не пишете Чарли си е номер 1!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 9 Май, 12:16

    :x

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete