Петък, 26 Април 2024, 03:16

Ветераните на Балкан отпаднаха на полуфинал на турнира в Панагюрище

16 Януари 2022, 20:41
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1187 2


Ветераните на футболния Балкан стигнаха до полуфиналите на турнира по минифутбол в зала, който се проведе от 14 до 16 януари в Панагюрище. Участие в надпреварата взеха 20 отбора, разпределени в 5 групи. Класиралите се на първо място, както и най-добрите три втори тимове, продължиха напред към борбата за титлата в Премиер лигата, а останалите премериха сили за втората купа - Втора дивизия.

"Зелените" останаха втори в своята група, но заради лошата си голова разлика отпаднаха от борбата за отличието в първата дивизия и продължиха участието си в надпреварата за втората купа. Там балканци преодоляха на 1/4-финалите тима на Мастър Пик, но в последствие на полуфинал бяха спряни от Торпедо - София. И двата мача се изиграха днес (16 януари).

В 1/4-финалния си двубой ветераните на Балкан бяха на много високо ниво и постигнаха разгромен успех с 4:1. С хеттрик за победата се отличи Цветомир Ралков, а един гол добави Борис Райчев.

В 1/2-финалната си среща, балканци се срещнаха с отбора на Торпедо - София. Срещата бе равностойна, но в крайна сметка ботевградчани отстъпиха с 1:2. Единствения гол за Балкан отбеляза Цветомир Ралков. В последствие отборът на Торпедо отстъпи във финала срещу ММ Груп София с 0:1 и завърши на второто място.

В Премиер лигата пък шампион стана тимът на Хъшове, срещу когото Балкан се падна в една група и загуби тежко с 1:5. На втората позиция в първата дивизия завърши съставът на Ихтиман. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: "Балкан" /ветерани/ , футбол

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete