Четвъртък, 9 Май 2024, 03:19

Везенков с две точки при третата поредна загуба на Сакраменто

7 Ноември 2023, 11:13
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1032 18


Александър Везенков завърши с две точки при поредното поражение на Сакраменто, отново в “Тойота Център” в Хюстън, този път с 97:122. Двата отбора се срещнаха 48 часа по-рано на същото място, когато пак "ракетите" спечелиха с 107:89, а в същата среща Везенков не се беше разписал.

Тази нощ поражението на "кралете" можеше да бъде още по-голямо, след като в средата на третата част изоставаха с 35 точки. Отпускането на педала от страна на домакините, които се забавляваха на терена, обаче помогна на гостите да стигнат до по-малка разлика в резултата.

В края на тази четвърт Везенков реализира единствения си кош, след като получи добър пас от Малик Монк. Българският национал бе общо на терена малко повече от 11 минути, за което време направи една асистенция и две нарушения и не успя нито веднъж при трите си опита за стрелба от далечно разстояние.

С две победи и три поражения Сакраменто е на 13-ото място в своята конференция преди следващия мач, в който ще приеме Портланд след 48 часа.


Източник: BGbasket.com

Ключови думи: Александър Везенков , НБА

Коментари (18)

  • Отговори (8) (8)
    1. добавен от: Анонимен 7 Ноември, 11:30

    Хората са казали - "По добре първи на село от колкото последен в града" , и все пак дано се подобри ситуацията и да станат по успешни.

  • Отговори (6) (11)
    2. добавен от: Анонимен 7 Ноември, 12:06

    Лошо.Не мислех,че толкова бързо ще бъде разкрит.Без Фокс,кралете са 0

  • Отговори (11) (14)
    3. добавен от: Анонимен 7 Ноември, 15:20

    Отново, тотал щета, къде сте вие сега дето надувахте фанфари и сипехте хвалебствия, за уникалното представяне в НБА,а реалността беше друга и разумните коментари предупреждаваха, че балонът,ще се спука и ще стане,още пи зле,дано нашето момче се върне по скоро в Европа, където му е мястото, защото НБА е висока топка за него и той не е извънземен.

  • Отговори (10) (5)
    4. добавен от: Анонимен 8 Ноември, 08:17

    Защо най-нефелите, обсъждат проблемите на успелите. Преди 50 години, имахме добър скиор-Попангелов. Всеки негов неуспех беше радост за душата на лумпените. Казах им. И след 50 години няма да имаме такъв скиор и нямаме. Сашо е най-добрия баскетболист в Европа и сега се адаптира. Казвам ви и след 50 години, няма да имаме такъв. Простак бил Стоичков. Сега е мулти милионер и 50 години, след него няма да има такъв/25 минаха./ И ги пишат тези неща хора подлежащи на служебно погребение. Несретници от А до Я!

    • (3) (7)
      1. добавен от: Светли Боксьорчето 8 Ноември, 09:33

      Прибери езика,че стигна до земята, е от таквиз лизачи кат тебе България е на тва дередже,още ли имаш робски психика, да правиш чупки в кръста и да се мазниш на хората с пари. 500г. езда и кавали,ами трудно даже невъзможно е да се изкорени манталитета на някой хора да се навеждат пред паралии и да ги ласкаят, а те даже не те забелязват умнико. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.

  • Отговори (6) (1)
    5. добавен от: Анонимен 8 Ноември, 10:02

    Да живее България, за която съм допринесъл ,сигурно около 100 пъти, отколкото ти. В НБА се картотекират около 20 човека в отбор, като се прави основна петорка и две резервни. В момента "Сакраменто" е сравнително слаб, въпреки,че е около средата, сред 30 отбора. Сашо е добър играч, а не Бог, за да заличи Лигата. Освен това, за разлика от другуте сега се обиграва. Теоретично Сакраменто-отбора на Калифорния е най-богатия отбор и може да си купи всеки играч. Избрал е Сашо. В НБА се изиграват около 100 мача, в различни турнири/ не като тук 15/ и времето ще покаже, Дай Боже успех на нашето момче и отбора.

    • (5) (6)
      1. добавен от: Анелия 8 Ноември, 11:05

      Следя НБА, редовно и съм активна баскетболистка, за мен засега представянето на Везенков клони към слаб 2,и колкото по рано стъпи здраво на земята и се изолира от изкуствено надути фрази,толкова по добре за него,скороста, начина на мислене и въобще всичко там е друго и по различно от Европа,но парите не са всичко, ако не успее да се адаптира, по добре за него като спортист да се прибере във свои води,където да развива таланта си.

    • (6) (7)
      2. добавен от: Светли боксьорчето 8 Ноември, 11:17

      5,печелил съм много битки по ММАи к.бокс и съм развявал толкова пъти български флаг,колко ти не си сънувал, така че едва ли си направил повече от мен за родината ни,ама само се хвалиш,а Везенков когато го вида да играе по често за България и да целува българския флаг,ще го коментирам. Поздрав за истинските патриоти,фалшивите герои да не пишат.

  • Отговори (5) (1)
    6. добавен от: Анонимен 8 Ноември, 11:26

    Не знам каква баскетболистка си? Ако си добра, знаеш какво са падения и спадове. Не познавам спортист, не само баскетболист, по-здраво стъпил на краката си от Сашо и по- раздаващ се. Не върви, Не върви на целия отбор, иначе в залата нямаше да го пускат, не само в първата петорка. Не знам как ще звърши, но съм сигурен, че дава всичко от себе си. А той има какво да даде.

  • Отговори (6) (0)
    7. добавен от: Анонимен 8 Ноември, 11:34

    В 300 милионен САЩ, баскетбола е фетиш. За 90% от играчите това е единствения начин да се измъкнат от калта и да получат поне някакво образование. Правят го със зъби и нокти 12 часа дневно седем дни, в седмицата. И успяват единици и то най-бедните,готови да умрат в залата. Много бих искал,ако мога да поканя,поне по веднъж, всеки Българин на такъв мач. Наистина е извън земно.

    • (5) (0)
      1. добавен от: Анонимен 8 Ноември, 11:42

      В САЩ, баскетбол играят десетки милиони...над половин милион провесионално. Значт се имената на 15-20 играчи и то за 30 години. А вие,в какво сте първи? Не, в какво сте в първите 1000? Не, в какво сте в първия милион и то в България.? Гледайте Италианския филм "Мръсни, долни ,зли".

  • Отговори (4) (6)
    8. добавен от: Никифор Атанасов 8 Ноември, 14:45

    Какво разбирате от НБА, аз живея от 15г. в Хюстън и следя мачове на отборите, мога да гарантирам, че Сашо,бе взет само като екзотична личност,човекът от дивия континент и в един момент ще го върнат обратно ,защото им е омръзнал. В ,САЩ баскетбола е религия, а нивото наистина е извънземно и ,ако искаш да успееш там,трябват много повече от това което нашето момче предлага много като него идваха там като екзотика,гледаха ги като в зоопарк и после те си отидоха обратно. Америка не е Европа и никога няма да бъде, тя винаги ще е едно ниво отгоре и да играеш там първо трябва да си на нивото на посредствените играчи и това за теб дивака от вън ще е успех,а нашето момче още не е на ниво посредствени играчи в НБА.

    • (5) (0)
      1. добавен от: Анонимен 8 Ноември, 16:15

      Да си чувала за Дражен Петрович,Тони Кукоч, Дерек Новицки, който още държи половината рекорди,Сабонис -баща, чийто син играе сега със Сашо. Колко в момента са по-добри от Лука Дончич и Никола Йокич?

    • (2) (5)
      2. добавен от: Никифор Атанасов 8 Ноември, 16:35

      Там където живеят,ти само можеш да мечтаеш, на 35г. съм и съм успял ай ти специалист и винаги нямам проблем да посещавам мачове на НБА. Тези успелите които ти посочи, са шепа хора в дългата история на НБА и вече никой не ги помни,Майкъл Джордан,Шакил Ониил,Меджик Джонсън, мога да ти изреждам до сутринта истински звезди от старата и нова история на американския баскетбол, тези които са записани с златни букви в НБА, но няма смисъл защото, трябва да си ценител,а ти си само празнодумец и запалянко.

  • Отговори (5) (0)
    9. добавен от: Анонимен 8 Ноември, 15:55

    Я не пиши глупости. И аз съм живял 5 години в Чикаго и една в Нщ Йорк. Знам какяо е отношението към баскетбола. Сашо е на средно ниво по игра и заплата и това е само началото. От посочените по-горе двайсетина феномена, 5 са от Европа, като трима от Югославия и един грък. Я погледни кои са двамата най-ярки МВП от последния кръг. Сърбин и Хърватин. А ти стой на околовръстното на Хюстън.

  • Отговори (5) (0)
    10. добавен от: Анонимен 8 Ноември, 16:03

    Колко Тексасци трябва да опавиш, за да осетиш мач на Хюстън Рокетс. Изобщо влизала ли си в залата, щото щеше да знаеш откъде е Бобан Мариянович.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (227)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (66)
70% Complete