Неделя, 28 Април 2024, 22:25

Вход свободен на "Балкан" – "Левски" утре

10 Май 2014, 09:00
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1531 7


Утре, неделя, от 17,30 часа в „Арена Ботевград”  ще се играе втората среща от полуфиналните плейофи на ТЕСИ НБЛ. Ръководството на БК
 „Балкан” реши входът за мача да бъде безплатен. Нека всички любители на баскетбола подкрепим любимия отбор в решителния момент!

Източник: balkanec.bg

Коментари (7)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 10 Май, 09:26

    Това е хубаво. Вчера обаче останах АДСКИ разочарована. Отидох на мача с двете си малки деца - на 5 и 6 годишна възраст, които бих искала да ВЪЗПИТАВАМ с любов към спорта. На касата ми взеха пари за билет за двете ми деца. Това е адско безумие. Първо - залата не беше пълна. Второ никога никъде никой не ми е искал пари за децата - нито в овтобус, дори в хотел на морето ги настаняват безплатно. Не че съм за 6 лева, просто ме изуми тази постъпка. Разочарована съм и не съм сигурна дали ще отида повече на мач в тази зала. Да не говорим за некомпетентното и невъзпитано отношение на двете селски пръчки - продавачки на билети на импровизираната маса "КАСА"!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 10 Май, 10:41

    нали залата я стопанисват рашко и гошо апашко

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 10 Май, 11:11

    абе хора безплатен обяд няма, ако си мислиш че в Арена Армеец или в друга зала пускат деца без пари ?!!? Като нямаш лев няма да ги водиш, невиждам защо трябва някой да ти е виновен

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 10 Май, 14:08

    не е лошо наистина да се замислят за някаква отстъпка за малки деца, не е задължително да е безплатно, но все пак - майка с две деца да плаща цена за трима?!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 10 Май, 18:01

    В Арена Армеец децата ми са влизали без пари, особено ако са на такава малка възраст. Ама в Ботевград нали правим бизнес от всичко, после ми разправяйте как сме били Европейски град и европейски граждани! Думи нямам.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: анонимен 10 Май, 21:30

    И ние бяхме там с детето си и не са ни искали пари за билет Детето е на 6 год Не говорете глупости Не всичкида се радваме на момчетата и да ги подкрепим в неделя

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 10 Май, 22:34

    Не говоря глупости, мога да ти сканирам трите билета, които са ми в чантата на секундата. Явно си платил на друга каса. Аз платих на касата на входа - две абсолютно нелюбезни касиерки ми казаха "ТЕЯ ДЕЦА ТРЕА И ЗА ТЕХ БИЛЕТ, От ръководството на клуба ми казаха да вземам билети и за децата, и за трениращите и за всички без изключение, с децата без билет няма да влезете"!
    Няма проблем, не съм за 6 лева, пак казвам, с тях нито аз ще забогатея, нито те ще обеднеят. Грозна е постъпката.
    Не мога обаче да се съглася да ми обясняват как живея в Европейски град, ходя да гледам баскетбол в Европейска зала и да опират до таксата за вход на непълнолетните ми деца - което по една или друга причина в Европейски град НЯМА да се допусне да се случи! Възмутена съм, наистина. Разбират ме за какво говоря явно вероятно високо интелигентните хора, другите.. е.. за тях не е грижа особено :) Не става въпрос за дребнавост, не става въпрос изобщо за пари.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete