Петък, 3 Май 2024, 07:25

"ВИК ИНФРАСТРУКТУРНО ПРОЕКТИРАНЕ" ООД ще проектира реконструкцията на ВиК мрежите във Врачеш и Трудовец

28 Ноември 2016, 13:16
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2922 3


Фирма „ВИК ИНФРАСТРУКТУРНО ПРОЕКТИРАНЕ“ ООД (Бургас) е класирана на І-во място в обществената поръчка на Община Ботевгард с предмет: “Изготвяне на инвестиционен проект за „Реконструкция на водопроводната система в с. Трудовец и в с. Врачеш, община Ботевград“.

Комисията в състав – председател инж. Цветелин Цветков – Зам.-кмет на община Ботевград и членове: 1. инж. Стоил Атанасов – нач. отдел „Инфраструктура и капитално строителство“ 2. Николай Николов – юрисконсулт не допусна до класиране и е предложила за отстраняване следните участници: „ДЖЕНЕРИС“ АД (София) и „ФРИБУЛ“ ООД (Варана).

Максималният прогнозен финансов ресурс за цялостно изпълнение на поръчката е в размер на 69 990,00 /шестдесет и девет хиляди деветстотин и деветдесет/ лв. без ДДС: Финансовите средства за изпълнение на поръчката са от общинския бюджет на Община Ботевград . 
Срокът за изпълнение на поръчката е по предложение на участника, но не повече от 35 календарни дни от датата на влизане в сила на договора за настоящата обществена поръчка. 

С проекта се цели подобряване на водоснабдителната инфраструктура на селата Трудовец и Врачеш. Специфични цели са: намаляне на водните загуби, драстично намаляне броя на авариите по водопроводите и подобряване качеството на подаваната вода. Настоящият инвестиционен проект ще послужи на Община Ботевград да кандидатства за целева държавна субсидия и етапно да реализира всички предвидени мерки по реконструкция и модернизация на амортизираните системи. 

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Анонимен 28 Ноември, 18:03

    70 000 лв без ДДС за хартии, които НИКОГА няма да влязат в употреба, дори за тоалетна...

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 28 Ноември, 21:12

    Много крадете бе

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 28 Ноември, 23:29

    Празноглавия лигльо вече ви проектира язовира та няма какво да пиете. Още някой месец и няма да има какво и да ядете, че недоразумението ще ви открадне всичко

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete