Събота, 27 Април 2024, 14:03

Викат полиция заради пушачи

23 Юни 2012, 17:22
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 1215 1


Пушачите вече са напълно дискриминирани, изплакаха пред БЛИЦ потърпевши. На някои софийски улици дори пред заведенията не може да запалят цигара, тъй като рискуват да бъдат залети с вода.
Кофи с вода и топчета от хляб отнася всеки, дръзнал да пуши пред заведение, което се намира в близост до жилищна кооперация. Въпреки че законът разрешава пушенето навън, съседите непушачи са готови на всичко, за да унижат любителите на цигарения дим. Често дори викат полиция под претекст, че се нарушава обществения ред със събирането на много хора на едно място.

Някои клубове вече поставиха табелки, че пред заведението не се пуши и препращат клиентите си да палят фасове край кофите за боклук. „Няма оправия с непушачите. Готови са на всичко, за да принудят другите да живеят по техните правила”, жалват се от заведението.

Най-лошото е, че собствениците на клуба не могат да дадат разумно обяснение на клиентите си защо не могат да излязат да пушат навън с питие.

Източник: Агенция БЛИЦ

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: без коментар 24 Юни, 10:45

    "Труд": Умираме според правителствена програма

    110 011 българи да умрат - такава цел си е поставило за 2011 г. Министерството на труда и социалната политика (МТСП), пише "Труд".

    Оказва се, че народонаселението е преизпълнило правителствения план - за този период са починали общо 110 165 души.

    Числото в графата "умирания" е част от официалните цели на МТСП. Такъв документ според Закона за администрацията трябва да приема всеки орган на изпълнителната власт веднъж годишно, а по-късно да публикува и отчет за изпълнението му.

    За разлика от 2011 г., предишната година социалното министерство не постига целта си от 110 937 заложени смъртни случая - умират едва 108 068 българи. Въпреки това задачата пак е отчетена като изпълнена.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (46)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete