Понеделник, 29 Април 2024, 00:07

Виктор Калев откри празниците на Костинброд

13 Септември 2016, 20:24
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1222 0


На 13 септември от 19.00 ч. в голямата зала на НЧ "Иван Вазов" се даде началото на празниците на град Костинброд. Те са по повод 42-годишнина от обявяването на Костинброд за град. 
Кметът Трайко Младенов и заместник-кметът Любен Кънчев представиха новия празничен брой на информационния бюлетин "Костинброд", издаван от Общината. Г-н Младенов сподели плановете, които поставя пред града - откриване на още детски и спортни съоръжения, сподели за предстоящия ремонт на моста в кв. Маслово.
Празничният брой на вестника включва в себе си подробна програма за празниците на града, както и информация за събитията на територията на Общината. Специален подлистник запознава читателите с футболната програма на различните възрастови групи на ОФК "Костинброд".
Най-чаканата личност на сцената тази вечер беше актьорът Виктор Калев. Той представи на зрителите истинско комедийно шоу - постоянно влизаше в различни роли, които не оставяха равнодушен човек в залата. Талантливията актьор представи и "особена" интерпретация на хита "Ветрове" на безсмъртната Лили Иванова.
Така започнаха празниците на града, като следващото събитие е изложбата "Костинбродски багри" на 14 септември от 19.00 ч. в малкия салон на НЧ "Иван Вазов".

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete