Сряда, 1 Май 2024, 07:18

Виктория Василева и Никола Кръстев от „Има такъв народ" посетиха Костинброд

18 Март 2021, 17:14
(1) (3)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3205 6


Няколко предприятия в Костинброд бяха посетени от Виктория Василева, главен секретар на партията „Има такъв народ" и водач на листата за Софийска област и третият в листата Никола Кръстев,, видя репортер на Балканец.

„Мили хора, обръщам се така към вас, защото ви чувствам като част от нашия отбор. Иначе ще продължат да ни управляват чекмеджета с 2 млн. евро и кюлчета злато", каза Виктория Василева на служителите в едно от предприятията. Тя обяви, че е крайно време хората да казват как да бъде управлявана България. Василева призова всички да гласуват и да бъдат не бъдат само зрители. „Не си продавайте гласа и не се поддавайте на страха и слуховете, че няма смисъл да отивате до урните. По този начин управляващите искат да си запазят статуквото. Ако сме пасивни, ще продължим да съществуваме в същото безвремие. Крайно време е да се ядосаме и да вземем управлението на България в собствените си ръце.", призова Виктория Василева.

Никола Кръстев сподели, че никога до сега не е участвал в политиката и за първи път решава да направи това чрез присъединяването си към ПП „Има такъв народ". Средното си образование завършва в Англия, а висшето по бизнес администрация и управление в Испания. „България има нужда от промяна, за да спрат младите хора да напускат страната. Затова се кандидатирах за народен представител от София област, където и работя."- разказа Кръстев. Той подчерта, че е необходим добре подготвен работещ инвестиционен в здравеопазването и образованието. „Нужни са ни модерни и нови детски градини, училища и добри университети, а не само влагането на средства в пътища.", подчерта още Никола Кръстев.

Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (3) (5)
    1. добавен от: Анонимен 18 Март, 20:45

    Слави = ГЕРБ

    • (3) (4)
      1. добавен от: Анонимен 18 Март, 21:29

      ти не си добре

  • Отговори (3) (4)
    2. добавен от: Анонимен 18 Март, 21:40

    Слави е патерицата на ГЕРБ.

  • Отговори (2) (4)
    3. добавен от: Анонимен 19 Март, 07:19

    Не ме интересува Слави на кои е патерица, аз ще гласувам за него. Не искам повече хора в джипове приличащи на мутри да ми казват в колко хубава страна живеем. И как трябва да сме доволни че точно този човек ни управлява защото иначе сме щели да потънем като някои други държави.

    • (5) (0)
      1. добавен от: Анонимен 19 Март, 09:31

      Е той Слави ходи с колело.

  • Отговори (2) (0)
    4. добавен от: Анонимен 21 Март, 22:03

    Кръстев я води жената в предприятието на татко му :-) . Нагъл е малък Кръстев - повече и от татко му, който биеше костинбродчаните във фабриката си, който си прецака и изгони ортаците, който трови цяло село със свинарника си и има няколко наказателни присъди. Защо Никола Кръстев не каже - защо Слави искаше , но не можа да го махне от листата си и с решение на съда го направи последен ??? Живял цял живот в чужбина, работи и харчи парите на престъпния си татко, а тръгнал да оправя страната с намръщения и кисел батко Слави. Да кажат - колко пари е дал дъртия Кръстев, за да се опита да направи синчето си депутат. С този човек в листата си - Слави удари дъното !!! Честит корпоративен вот !!!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (194)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete