Вторник, 21 Май 2024, 19:01

Влада Вукойчич: Използвахме добре дните, които имахме за работа

10 Октомври 2015, 10:48
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 906 0


Непосредствено преди началото на сезона в НБЛ - мъже BGbasket.com се свърза с треньорите на отборите с въпроси относно подготовката, очакванията от сезона и съперниците тази година. Ето какво каза старши-треньорът на вицешампиона Балкан - Влада Вукойчич:

"Що се отнася до подготовката мога да кажа, че съм доволен. Малко късно започнахме да формираме отбора, някои играчи дойдоха със закъснение, а имаше и някои контузии. Предвид всички тези проблеми обаче мисля, че доста добре използвахме дните, в които работихме и успяхме да направим отбор, да поставим начин на игра, да изиграем доста контроли. Естествено винаги може да бъде по-добре, но предвид проблемите, които имахме можем да бъдем доволни от подготовката.

Знаете как е - преди да започнем работа първата цел ни е да направим добър отбор, който да има добър човешки характер и естествено баскетболно качество. След това разбира се с добра работа може да се стигне с добър резултат. Мисля, че в този период е трудно да се прогнозира, защото всичко до момента е било контроли, а сега почват официалните мачове. Друг проблем е и, че тимовете все още формират съставите си мисля, че никой отбор не е затворил ростъра си. Има доста играчи с отворен договор, а те са такива, които могат да останат доста време, но могат и да напуснат във всеки един момент. Има да се изиграят няколко мача и едва след това могат да се направят анализи кой колко може и докъде може да стигне. Естествено нашата цел е да стигнем до края. Дали това обаче е реално и дали можем да го направим, ще видим след няколко мача."

Източник: http://bgbasket.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (261)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (143)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (55)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (72)
70% Complete