Събота, 27 Юли 2024, 02:47

Владимир Александров: „Време е за промяна! Обединени можем повече“

2 Октомври 2023, 06:34
(6) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1880


Инж. Владимир Александров, издигнат за кандидат кмет на община Етрополе от Местна Коалиция „БСП за България“ (Коалиция „БСП за България“, „Правото“), стартира силно предизборната си кампания. В препълнена зала, той и екипът му представиха част от програмата и целите си, за които ще се борят.

Г-н Александров приветства хората на златна възраст и показа уважението си към тях.

„Искам да честитя на всички националния ден на възрастните хора. Не забравяйте, че вие сте един от най-ценния актив на нашата държава!“, „Време е за промяна! 16 години управление на една група хора в гр. Етрополе са достатъчни. Сегашното управление е изчерпано! Време е да се обединим и да се борим за по-прозрачно управление на община Етрополе! Не искам повече от сегашното бездействие. Един кмет не трябва да се бори срещу бизнеса, да го манипулира и да го закрива, а напротив – трябва да го подпомага и развива. Аз няма да ви подвеждам в нито един момент! Ние с екипът ми ще работим за вас, за гражданите!“, пламенно продължи обръщението на инж. Владимир Александров.
„Екипът ми е от изключителни професионалисти. Радвам се, че застанаха зад мен. Всички ние работим за нова визия на училищата, за изграждане на дневен център за децата със специални потребности. Основен акцент ни е изграждането на ски писта на хижа „Кокалското“ и създаването на зелено училище там. Липсва пречиствателна станция за питейни води в гр. Етрополе. Това е най-голямата ми цел и възнамерявам да я постигна. Тази пречиствателна станция ще е пионерна за България. Подобна има изградена и в Швеция. Това са сериозните теми на града и не знам защо никой не говори за тях. Не искам още четири години още от същото бездействие по наболелите проблеми! Време е за промяна!“, завърши словото си инж. Александров.

Ивайло Георгиев, председател на общинска организация на БСП и кандидат за общински съветник от Местна Коалиция „БСП за България“ подчерта важността на предстоящите избори. „Хората имат най-големи очаквания към местната власт, защото чрез нея може да се създаде най-голяма сигурност за гражданите, да се отворят нови работни места и да се подобри здравеопазването. Тази кампания е доста по-различна от всички до сега! За първи път имаме реалния шанс да променим сегашната власт! Имаме достоен кандидат кмет за община Етрополе – инж. Владимир Александров.

Сегашното управление се е изчерпало и е време да превърнем град Етрополе в европейски град, като привлечем нови инвеститори. Затова ви призовавам да не се страхувате и да излезете на 29 октомври да гласувате! Ние ще бъдем победителите! Бюлетина 68!“, каза още г-н Георгиев. На официалното откриване на предизборната кампания на Местна Коалиция „БСП за България“ (Коалиция „БСП за България, „Правото“) присъстваха стотици граждани на община Етрополе. Те не спираха да задават въпроси и да аплодират кандидат кмета Владимир Александров. Програмата завърши с танцов спектакъл на ансамбъл „Български ритми“, със специалното участие на фолклорната певица Ива Котева. По стар български обичай, хорото беше поведено от лидера Владимир Александров.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (48)
70% Complete
Не (167)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (15)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (43)
70% Complete
Всички са маскари. (71)
70% Complete