Сряда, 8 Май 2024, 20:45

ВМРО събира Юлиан и Лидия, двамата вярват – семейството и децата са най-голямото богатство

7 Март 2021, 15:50
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1667 18


Запознали се в предизборна кампания, врекли се на Царевец, а днес имат ритуал – винаги заедно водят децата на детска градина

Коя е песента, която може да просълзи Юлиан Ангелов? Оказва се, че това е „Невестино цвете“, но не в кое да е изпълнение, а с гласа на неговата съпруга Лидия. Малката тайна на мотора на ВМРО разкри половинката му в студиото на БТВ в „Тази събота и неделя“, където организационният секретар гостува със семейството си – Лидия и двете им дъщерички Дивна и Смиляна. Красивата и талантлива Лидия изпя любимата народна песен на съпруга си на живо в тв студиото, облечена в народна носия. Той много често ме кара да я пея, разкрива Лидия, а вълнението в погледа
на войводата по време на изпълнението само доказва, че наистина мисли това, което убедено твърди: Това е най-голямото богатство – семейството и децата! Друго не остава в живота.

Всъщност ВМРО събира Юлиан и Лидия. Годината е 2011, открива се президентската кампания в сградата на Учредителното събрание във Велико Търново. И двамата съпрузи са там заради убежденията си – половинката не открива ВМРО заради съпруга си. Тя не е станала част от ВМРО, след като се е омъжила, а преди това, прави важно уточнение Юлиан Ангелов. И само поглед е достатъчен, за да се намерят, въпреки че има две версии на запознанството – една нейна и една негова, разказва Юлиан.

Така че на избори се случват и хубави неща, шегува се политикът от ВМРО. Беше въпрос на един поглед, който си разменихме. Почти една година бях най-ухажваната жена на света, повдига завесата и Лидия. А за щурма на сърцето ѝ политикът признава: Надявам се за по-кратко време да съм го превзел. Излъчването, усмивката и аурата, която имаше… По този начин аз усетих, че този човек е някой, с когото мога да изживея живота си. Тя беше първата жена, на която съм предложил, разкрива още войводата. За мен беше романтично, това се случи на входа на Царевец, разказва Юлиан. От родителите си знам, че в живота най-важното е семейството и след това са кариера, пари и всичко останало, добавя Лидия.

Юлиан Ангелов е от политиците във ВМРО, които най-ревностно бранят традиционното българско семейство. Политиката му е последователна в това отношение – от отпора на Истанбулската конвенция през парирането на последния опит за прокарване и узаконяване на еднополовото съжителство чрез промени в Закона за защита от домашното насилие. Нашата политика е свързана с това – да си патриот, на първо място е родината, семейството и твоят род, повтори и днес Юлиан Ангелов.

Децата заемат важно място в живота му и в политическата му дейност – като борец срещу разрушаването на традиционния български семеен модел и откъсването на децата от родното им семейство. В графика на Юлиан Ангелов детската градина сутрин винаги измества парламента. Гледам да ги водим на детска градина заедно и да ги прибираме от детската градина. Това съм си го направил като режим, споделя Юлиан. Ритуалът всяка сутрин е един и същ – семейството е заедно до детската градина, а чак после идва и редът на парламента. Така е в 90% от дните, добавя Юлиан.

И уточнява, че никога не парадира с това, че двете момиченца са деца на депутат. Нещо повече – затова са записани и в общинска детска градина, а не в частна. Те знаят, че работя в една бяла къща и в телевизора, разказва водачът на листата на ВМРО в 23-ти МИР. Моята идея винаги е била да не обременявам децата с политика, за да не мислят, че татко е нещо повече от другите. Никога по никакъв начин не сме показвали, че трябва да са нещо повече, и затова сме и в общинска детска градина, добавя политикът. И признава, че откакто е настъпила пандемията, семейството дори е станало по-скромно в разходите си, които не надхвърлят 1500 лв., защото не ходи по събирания и магазини, не се купуват излишни дрехи.

Отглеждаме децата сами, не разчитаме на чужда помощ, защото нашите роднини са далеч, включва се и Лидия. Редуват се в гледането на децата на смени, а всеки се съобразява с ангажимента на другия – ако трябва, единият жертва своя, за да може да изпълни графика си другият родител. Надявам се да съм добър баща. Гледам винаги, когато имам свободно време, да го отделям за семейството и децата. Всеки един родител трябва да отделя време за тях, защото това е важно, казва Юлиан.

Самият той на младини опитал какво е да си емигрант – работил като диджей в Италия и Испания, но се върнал в родината, защото разбрал: Истинският живот, социалната среда, приятелите, семейството – всичко е в България. И затова прецених, че е по-правилно да се върна, заявява той. И се надява по същия начин да постъпят много от българските емигранти днес, защото, колкото и негативи да има, по-хубаво от родината няма.

https://vid.btv.bg/btv/2021/03/07/angelovi_1615103097-1.mp4?_=1



Източник: balkanec.bg

Коментари (18)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (3) (2)
    2. добавен от: Анонимен 7 Март, 16:08

    много яко семейство

    • (3) (2)
      1. добавен от: Анонимен 7 Март, 19:34

      В името на властта всичко е възможно!

    • (3) (2)
      2. добавен от: Анонимен 7 Март, 22:24

      Кое му е якото? Лицемерието ли? Но като има глупаци, да!

  • Отговори (3) (2)
    3. добавен от: Анонимен 7 Март, 16:27

    НОМЕР 1

    • (1) (2)
      1. добавен от: Анонимен 7 Март, 19:36

      В какво?

  • Отговори (3) (3)
    4. добавен от: Анонимен 7 Март, 17:33

    Много мило семейство! Хубави българи! Успех на ВМРО!

    • (2) (2)
      1. добавен от: Анонимен 7 Март, 19:35

      Стига с тези сладникави писания! Защо досега не се показаха, а преди избори! Всичко е поза!
      Но дано наистина да са щастливо семейство!

    • (2) (2)
      2. добавен от: Анонимен 8 Март, 08:02

      Защо да са сладникави писания, глупако? Плюете срещу политиците и ето, човекът е показал семейството си, за да прецениш какъв човек иска да бъде политик. Хубаво българско семейство! Ти навярно нямаш такова семейство и завиждаш?

  • Отговори (4) (3)
    5. добавен от: Анонимен 7 Март, 17:53

    Съпругата на Юлиан Ангелов пее много хубаво!

    • (3) (3)
      1. добавен от: Анонимен 7 Март, 19:39

      И заради това ще гласуваш??? Мотив на глупак!

    • (2) (3)
      2. добавен от: Анонимен 8 Март, 08:07

      Уточнявам, че съпругата на Юлиан Ангелов е талантлива. И много красива, злобно човече!

    • (1) (3)
      3. добавен от: ЮЛИАН 8 Март, 12:34

      Не набърквай жена ми и не се занимавай с нея, че ще ти сцепя тиквата!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 7 Март, 19:36

    Ауууууу!

  • Отговори (1) (4)
    7. добавен от: Анонимен 7 Март, 20:10

    Ще гласувам за ВМРО, защото защитават семейството,децата и РОДИНАТА!

    • (4) (2)
      1. добавен от: Анонимен 7 Март, 20:22

      Само ще загубиш гласа си, Тези патриотари ще гледат парламента през крив макарон.

    • (2) (3)
      2. добавен от: Анонимен 7 Март, 22:22

      #7 Абсолютен глупак си!

  • Отговори (7) (2)
    8. добавен от: Патреот 7 Март, 22:21

    Патриот е, душа дава, но не свойта душа братя , а душата на народа.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (224)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (66)
70% Complete