Четвъртък, 2 Май 2024, 20:39

Волейболни новини

21 Септември 2017, 20:24
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1149 1


ЖЕНСКИЯТ ОТБОР СТАРТИРА НА 07.10.2017г.
ЯСНИ СА ГРУПИТЕ НА ЮНОШИТЕ И ДЕВОЙКИТЕ
Женският отбор на Етрополе стартира като гост на ТУ-София на 07.10.2017г. в първият кръг на аматьорската волейболна лига Волеймания.След изтегляне на жребия етрополки попаднаха в група "Б" заедно с отборите на ТУ-София,Ихтиман,Миньоните и Колибри.След първото гостуване на момичетата от Етрополе им предстоят три домакински срещи.
Ясни станаха и групите при юношите и девойките.Девойките са в група "Б" като компания ще им правят:Велбъжд-Кюстендил,Ботев-Ихтиман,Самоков 2009,Марек-Дупница и Пирин-Разлог.Надпреварата при девойките ще се проведе на турнирен принцип,през есента един турнир който ще бъде в град Кюстендил и през пролетта един турнир който ще се проведе в град Етрополе.Първият отбор от групата се класира директно за държавните финали,вторият и третият играят квалификационен турнир за класиране.
Юношите също в група "Б" заедно с отборите на СУ-София,Септември-София, Пирдоп,Ботев-Ихтиман,Велбъжд-Кюстендил и Благоевград.Тук системата ще бъде на разменено гостуване,като мачовете започват в края на месец октомври.Първите два отбора от групата продължават борбата за държавните финали.
ВК "Етрополе"

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete