Неделя, 28 Април 2024, 22:32

Волейболните национали проведоха открита тренировка в "Арена Ботевград"

31 Юли 2014, 17:41
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1485 0


Днес мъжкият национален отбор проведе поредното си тренировъчно занимание в „Арена Ботевград”. Присъстваха журналисти от национални и местни медии.
Селекционерът Пламен Константинов сподели, че лагер-сборът върви сравнително добре, но краткото време налага съчетаването на физическата с игровата подготовка, което допълнително натоварва играчите. На въпрос дали Тодор Алексиев ще остане капитан, той отговори – „Той си е капитан на отбора”. Относно присъствието в отбора на новите-стари играчи като Владо Николов и Андрей Жеков селекционерът подчерта, че тяхното отношение към тренировъчния процес е пример за останалите в отбора.
Впрочем това е и една от причините играчите с по-голям опит да бъдат включени в състава. По-нататък треньорът обърна внимание, че не трябва да се залагат предварително прекалено големи надежди в предстоящото световно първенство, защото това натоварва допълнително психиката на играчите. „ В момента в отбора се възстанови спокойната обстановка, нямаме проблеми с комуникацията с нито един играч, което ми дава увереност в предстоящите изяви на терена”, сподели Пламен Константинов.
Капитанът Тодор Алексиев изтъкна, че отборът се е отърсил от негативизма след неубедителното представяне в световната лига. Той също подчерта спокойната атмосфера, която съществува в целия тим. „Смятам че сега се изгражда една стабилна основа пред вид предстоящите срещи за световното първенство”, каза капитанът. Относно здравословното състояние на играчите Тодор Алексиев каза, че за съжаление винаги ще има здравословни проблеми, но трябва всеки един да е готов да ги преодолее и да е пълноценен за отбора си.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete