Събота, 27 Април 2024, 03:42

Време е за мач №2 в Ботевград от полуфиналите между Балкан и Левски

14 Май 2022, 11:12
(2) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1469 6


Балкан и Левски се срещат отново днес в Ботевград във втората полуфинална среща от Националната баскетболна лига. Мачът е днес от 19:00 часа в "Арена Ботевград", а Балкан обявява дрескод "зелено" за всички присъстващи фенове на мача.

Тимът на Небойша Видич вече води с 1-0 в серията, след като в първия двубой в четвъртък надигра своя съперник повече от драматично с 80-74 след продължение. В другата полуфинална серия Рилски спортист започна с победа над Спартак Плевен.

Двубоят между "зелени" и "сини" в четвъртък беше изключително оспорван с множество обрати в играта на двата тима, но Балкан показа сърце, характер и много борбеност, за да стигне до този първи ценен успех в серията. В началото на последната част "сините" водеха с 10 точки, а воден от Крисчън Джоунс, Балкан заличи напълно своя пасив докрая, стигайки до равенство в редовното време след страхотна ключова тройка на Амад Рори. Цялата пейката на ботевградчани имаше принос за победата на 12 май, а невероятната публика в Ботевград държеше момчетата на Видич на гребена на вълната. Балкан се надява на пълна зала и днес, която да помогне на отбора за втора победа в серията.

"Сините" от своя страна водеха дълго време в срещата в четвъртък, но в ключови моменти не успяваха да задържат преднината си. Най-полезен бе капитанът Чавдар Костов, който изрази силно недоволство то играта на своя тим след двубоя. Марио Литъл отново бе фактор, но както за това да води Левски напред, така и да го ощети в някои моменти. Дебют за Левски този сезон направи и 23-годишният национал Йордан Минчев, който бе извън игра повече от 3 месеца.

Време за губене няма, а отборите вече гледат към мач №2 от серията, който започва днес от 19:00 часа в дома на Балкан "Арена Ботевград"! Очакваме Ви!

Нека всеки облече своята "зелена" фланелка и да направим "Арена Ботевград" едно голямо зелено море! ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА СПЕЧЕЛИМ!

САМО БАЛКАН!

Източник: balkan-basket.com

Коментари (6)

  • Отговори (9) (1)
    1. добавен от: Анонимен 14 Май, 11:40

    ПОБЕДА ЗА БАЛКАН!

    • (3) (15)
      1. добавен от: Анонимен 14 Май, 12:30

      Победа за Левски!!!!! ще ви шибаме

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (5) (1)
    3. добавен от: Анонимен 14 Май, 13:37

    Само Балкан Ще видим кой кого ще шиба

  • Отговори (4) (0)
    4. добавен от: Анонимен 14 Май, 15:35

    Браво БАЛКАНЦИ!

  • Отговори (1) (0)
    5. добавен от: Анонимен 14 Май, 16:29

    Защо на касите не продават билети за мача?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete