Понеделник, 20 Май 2024, 12:28

Временни прекъсвания на тока са възможни в Правец

17 Февруари 2012, 11:56
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2682 3


ЧЕЗ Разпределение България уведомява клиентите си, че се налагат кратковременни прекъсвания на тока или са възможни смущения в електрозахранването в някои райони. Прекъсване на тока е възможно в столичните райони Лозенец, Изгрев, Студентски, Искър, Младост, Панчарево, Средец, Сердика, Оборище, Слатина, Подуене и Кремиковци. Смущения може да има и в Ботевград, Правец, Етрополе, Самоков, Перник, Трън, Брезник, Радомир и Земен.
ЧЕЗ изпълнява амбициозна инвестиционна програма и всекидневно предприема мерки за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията извършва дейности, свързани с изнасяне (рециклиране) на eл. табла на граница на собственост, ремонт на съоръжения по мрежи Средно и Ниско Напрежение, присъединяване на нови абонати, оперативни превключвания, реконструкции на електропроводи/подмяна на проводници, изправяне на стълбове/, кастрене на дървета, профилактика на трафопостове.

Ръководството на дружеството поднася извинения на своите клиенти за създадените неудобства от планираните прекъсвания на електрозахранването.

За повече информация позвънете на денонощната телефонна линия 0700 10 010 на цената на един градски разговор от всяка точка на Западна България или на сайта www.cez-rp.bg.

Източник: http://novinar.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Февруари, 17:43

    Кмета Румен не се е самоизбрал и не е купувал изборите и не е подкупвал избирателните комисии и не е подменял чувалите с бюлетините и не е раздавал пари и кебапчета на мангалите и старците по селата :lol:

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: анимус 20 Февруари, 00:51

    Токът в Правец винагие прекъсвал, дори и в най-големите жеги - тогава слънцето им пречи на ЧЕц, зимно време пък студовете - ей, няма оправия. :lol: :lol: :lol:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Гуньо 20 Февруари, 17:18

    Токът спря бяш когато трябва в 20.00 когато трябваше да се броят бюлетините, какъв късмет а ?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (255)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (139)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete